.

1ª JORNADA DE DIVULGACIÓN DE LA INVESTIGACIÓN EN INGENIERÍA APLICADA A LA FÍSICA MÉDICA

27/10/17

Lugar: Departamento de Ingeniería Electrónica (Sala de Reuniones 3.3.1), Universitat de València. ETSE, Campus de Burjassot-Paterna. Avda. Universitat s/n 46100 Burjassot. Fecha: 27 de octubre de 2017 Organizan: Universitat de València. Departamento de Ingeniería Electrónica de la Universitat de València. Grupo de Investigación TeDRA. Hospital Universitario y Politécnico La Fe. Unidad de Radiofísica en Radioterapia. Grupo de investigación IRIMED, Grupo Interuniversitario Hospital Universitario y Politécnico La Fe-Universitat de València. Comité científico y organizador: Dr. José Pérez Calatayud. Jefe de Sección de Radiofísica. Servicio de Oncología Radioterápica. del Hospital Universitari i Politècnic La Fe. Prof. Dr. Vicente González Millán. Catedrático de Tecnología Electrónica de la Universitat de València. Prof. Dr. Enrique Sanchis Sánchez. Dpto. de Fisioterapia de la Universitat de València. D. Javier Collado Ruiz. Contratado proyecto CSIC. Doctorando del Departamento de Ingeniería Electrónica de la Universitat de València.

  Primer Concurs Europeu de Disseny Universitari - Analog Devices i Würth Elektronik

  19/10/17

  Competeix amb estudiants internacionals d'electrònica d'Universitats de tota Europa! Analog Devices Inc (ADI) i Würth Elecktronik eiSos (WE) estan entusiasmats amb el llançament del First European University Design Contest.

  [Llegir més]

   Estudiante de la ETSE-UV publica su TFG en la revista Materials

   28/09/17

   Enrique García Vidal, Graduado en Ingeniería Electrónica Industrial y en la actualidad estudiante del Master de Ciencia de Datos, ha publicado su TFG, dirigido por el profesor Diego Ramírez, en la revista Materials. Dicha revista está indexada en la edición del 2016 del Journal Citation Reports (JCR) en el segundo cuartil (Q2) en las categorías Materials Science y Multidisciplinary.

   [Llegir més]

    Dos estudiants de l’ETSE-UV realitzen estades com Student Research en Würth Elektronik eiSos

    22/09/17

    Student Research de la Càtedra Würth Elektronik, creada per Würth Elektronik eiSos i la Universitat de València, van estar treballant i realitzant les seues pràctiques en empresa, durant aquest estiu a Alemanya en la caracterització de components Shielding, l'actualització de mesures dels Common Mode Chokes i en el desenvolupament de noves tècniques de mesurament per a l'obtenció de diferents paràmetres, relacionats amb els productes de Würth Elektronik.

    [Llegir més]

     CONFERENCIA LUCIO

     21/09/17

     La Realitat Virtual permet la creació de mons “realistes” on els inputs de l’usuari s’usen per modificar l’entorn digital en temps real. La interactivitat contribueix al sentiment d’immersió en el mon virtual, de ser part de l’acció que el usuari experimenta. D'altra banda, la tecnologia de Realitat Aumentada (AR) s’orienta a una percepció d’un entorn real físic els elements del qual estan combinats amb objectes virtuals generats per ordinador a fi de crear una realitat combinada. L’usuari percep que els objectes reals i virtuals co-existeixen en el mateix espai.

     [Llegir més]

       
       
      Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies