• .

Presentació del grup Women In Engineering

07/03/18

El proper dia dimecres 7 de març tindrà lloc la presentació del grup Women In Engineering que acaba de formar-se en l’ETSE-uv. Aquest grup té l'objectiu de donar visibilitat a la dona enginyera i organitzar activitats de divulgació per millorar la igualtat.

[Llegir més]

  Despertà de la Falla Immaterial 2018

  27/02/18

  Sota la direcció dels professors Francisco Grimaldo i Emilio Soria, torna La Falla Immaterial, la segona edició d’un projecte de ciència ciutadana i ciència de dades promogut per l'ETSE-UV que proposa la construcció col·lectiva d’una falla feta per una intel·ligència artificial.

  [Llegir més]

   Convocatòria eleccions a Director/a ETSE-UV

   08/02/18

   Ahir 6 de febrer de 2018, la directora de la ETSE-UV va convocar les eleccions a Director o Directora de l'escola, que se celebraran fins al proper 12 de març en sessió extraordinària de la Junta de Centre.

   Gustau Camps-Valls, reconegut amb el més alt grau de l’Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE)

   30/01/18

   Gustau Camps-Valls, catedràtic del Departament d'Enginyeria Electrònica de la Universitat de València i coordinador del grup de recerca Image and Signal Processing (ISP) group, http://isp.uv.es, en el Parc Científic de la mateixa universitat, ha sigut reconegut com Fellow per l’Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE), el seu més alt grau de membresía.

   [Llegir més]

    Conferència de la Degana del Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics Industrials i de Grau de València

    29/11/17

    El pròxim 30 de novembre Dª Angélica Gómez González, Degana del Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics Industrials i de Grau de València vindrà l’ ETSE-UV a impartir una conferència dirigida als estudiants de primer curs de Grau en Enginyeria Química i en Enginyeria Electrònica Industrial sobre aspectes relacionats amb la professió i el col·legi.

    [Llegir més]

      
      
     Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies