• .

Conferència de la Degana del Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics Industrials i de Grau de València

29/11/17

El pròxim 30 de novembre Dª Angélica Gómez González, Degana del Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics Industrials i de Grau de València vindrà l’ ETSE-UV a impartir una conferència dirigida als estudiants de primer curs de Grau en Enginyeria Química i en Enginyeria Electrònica Industrial sobre aspectes relacionats amb la professió i el col·legi.

[Llegir més]

  Convocatòria d’Eleccions a Consell de Departament d'Enginyeria

  22/11/17

  El proper 30 de novembre seran les eleccions de representants al Consell de Departament d’Enginyeria per estudiants i PDI no doctor a temps parcial, PAS i Personal investigador en formació.

  [Llegir més]

   1ª JORNADA DE DIVULGACIÓN DE LA INVESTIGACIÓN EN INGENIERÍA APLICADA A LA FÍSICA MÉDICA

   27/10/17

   Lugar: Departamento de Ingeniería Electrónica (Sala de Reuniones 3.3.1), Universitat de València. ETSE, Campus de Burjassot-Paterna. Avda. Universitat s/n 46100 Burjassot. Fecha: 27 de octubre de 2017 Organizan: Universitat de València. Departamento de Ingeniería Electrónica de la Universitat de València. Grupo de Investigación TeDRA. Hospital Universitario y Politécnico La Fe. Unidad de Radiofísica en Radioterapia. Grupo de investigación IRIMED, Grupo Interuniversitario Hospital Universitario y Politécnico La Fe-Universitat de València. Comité científico y organizador: Dr. José Pérez Calatayud. Jefe de Sección de Radiofísica. Servicio de Oncología Radioterápica. del Hospital Universitari i Politècnic La Fe. Prof. Dr. Vicente González Millán. Catedrático de Tecnología Electrónica de la Universitat de València. Prof. Dr. Enrique Sanchis Sánchez. Dpto. de Fisioterapia de la Universitat de València. D. Javier Collado Ruiz. Contratado proyecto CSIC. Doctorando del Departamento de Ingeniería Electrónica de la Universitat de València.

    Primer Concurs Europeu de Disseny Universitari - Analog Devices i Würth Elektronik

    19/10/17

    Competeix amb estudiants internacionals d'electrònica d'Universitats de tota Europa! Analog Devices Inc (ADI) i Würth Elecktronik eiSos (WE) estan entusiasmats amb el llançament del First European University Design Contest.

    [Llegir més]

     Estudiante de la ETSE-UV publica su TFG en la revista Materials

     28/09/17

     Enrique García Vidal, Graduado en Ingeniería Electrónica Industrial y en la actualidad estudiante del Master de Ciencia de Datos, ha publicado su TFG, dirigido por el profesor Diego Ramírez, en la revista Materials. Dicha revista está indexada en la edición del 2016 del Journal Citation Reports (JCR) en el segundo cuartil (Q2) en las categorías Materials Science y Multidisciplinary.

     [Llegir més]

       
       
      Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies