Alumni UVFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

Logo Shadowing
Obert el termini d'inscripció per al programa de mentorització Shadowing

Vols ser mentorat o mentorada i rebre el know-how de professionals en actiu per a millorar la teua inserció professional i/o desenvolupament de carrera? Si eres estudiant d'últim curs de grau i/o màster oficial de la Universitat de València  i tens interés, ganes d'aprendre i desenvolupar-te personal i professionalment

apunta't ara!

El Vicerectorat de Formació Permanent, Transformació Docent i Ocupació, a través del Servei d'Ocupació de la Universitat de València, UVocupació, i en col·laboració amb Banco Santander, posa en marxa la 3ª edició del programa Shadowing.

 OBJETIVO

El Programa Shadowing té com a objectiu que, professionals en actiu, de manera voluntària i altruista, orienten, guien i aconsellen a estudiants d'últim curs de grau o estudiants de màster oficial, a través de mentoria, en la seua inserció professional i/o desenvolupament de carrera, oferint-los assessorament personalitzat sobre diversos temes, a través  de la  transferència d'experiències,  coneixements i vivències generades pels  mentors i les mentores.

ACCIONS

Realitzar almenys  una sessió de mentoria amb el/la mentor o mentora. Les sessions es poden realitzar en format en línia o de manera presencial.

A QUI VA DIRIGIT?

A estudiants matriculats d'últim curs de grau i/o de màster oficial de la Universitat de València.

INSCRIPCIÓ

El termini de presentació de sol·licituds es mantindrà obert fins a esgotar les places disponibles. L'admissió de participants tindrà lloc per ordre d'inscripció.

 

Període de l'esdevenimentDe 3 de juliol de 2023 a 25 de setembre de 2023. Tots els dies de 08:00 a 15:00.

 
 
Lloc de realització

online

 
Organitza

Universitat de València

Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius

Fundació General de la Universitat de València

UVocupació

Amb la col·laboració de Banco Santander..

http://www.uv.es/uvocupacio

 

Contacta shadowing@uv.es

 
Més informació