UVocupacióFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

Impulsant el desenvolupament professional a través de l'acompanyament

 

El Vicerectorat de Formació Permanent, Transformació Docent i Ocupació de la Universitat de València, en col·laboració amb el Banco Santander, impulsa a través del servei d'ocupació de la Universitat de València -UVocupació- la tercera edició del programa Shadowing.

Què és el programa Shadowing?

Es tracta d'un programa de mentorització,  procés mitjançant el qual una persona amb més experiència (el/la mentor o mentora) guia i ajuda una altra (mentorat​ o mentorada) en el seu desenvolupament professional i personal a través de la transmissió de coneixements i vivències adquirides al llarg de la trajectòria professional del mentor o mentora.

Dins del programa Shadowing, pot ser mentor o mentora, un/a egressat o egressada de la Universitat de València, o una persona vinculada, que de manera voluntària i altruista, vulga compartir la seua trajectòria i experiència professional amb la persona mentoritzada. El mentor o la mentora, haurà de ser un/una professional en actiu amb mínim tres (3) anys d'experiència professional acreditable.

Objectiu

El programa Shadowing té com a objectiu que els mentors i mentores, orienten, guien i aconsellen a estudiants d'últim curs de grau i/o estudiants de màster oficial de la Universitat de València en la seua inserció professional i/o desenvolupament de carrera, a través de la transferència d'experiències, coneixements i vivències generades pels mentors i mentores.

Accions del programa

  • Realitzar almenys  1 sessió de mentoria amb el/la mentor o mentora. La duració de la sessió serà, almenys, d'1 hora de duració. Les sessions es poden realitzar en format en línia o de manera presencial. El dia/hora de la sessió l'estableixen conjuntament el mentor/a i el seu mentorat o mentorada.

Com participar-hi?

Vols ser mentorat o mentorada, i rebre el know-how de professionals en actiu per a millorar la teua inserció professional i/o desenvolupament de carrera? 

Si tens interés, ganes d'aprendre i desenvolupar-te personalment i professionalment, i ets estudiant d'últim curs de grau i/o estudiant de màster oficial de la Universitat de València,  apunta-t'hi ara! 

Tens algun dubte o consulta?

 

 

Vídeos programa Shadowing