Alumni UVFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

El Nobel de Literatura Patrick Modiano, a anàlisi en el Club de Lectura d’Alumni UV

  • 10 de novembre de 2016
Patrick Modiano

El Club de Lectura d’Alumni UV s´ha endinsat aquest mes en la novel·la ‘Más allá del olvido’, del Premi Nobel Patrick Modiano, per a analitzar la narrativa de l’autor francés, part de la producció del qual ha estat adaptada al cinema. El Club es va reunir el passat 8 de novembre, a la Biblioteca Municipal ‘Palau de l’Exposició’ de València.

En ‘Más allá del olvido’, Modiano narra una història d’amor desdibuixada pel record. Aquesta és l’excusa a partir de la qual l’autor posa de manifest l’ambigüitat i el desassossec del discórrer de la vida. Un tema al qual sol recórrer i que en aquest llibre ho fa d’una manera romàntica, mitjançant una narració policíaca i d’aventures.

L’obra de Patrick Modiano ha estat reconeguda per les més altes distincions literàries franceses i mundials. Ja en 1972 guanyà el Gran Premi de Novel·la de l’Acadèmia Francesa. Anys més tard, el 1978, es va alçar amb el Premi Goncourt, i el 2014 va rebre, finalment, el Premi Nobel de Literatura. Algunes de les seues novel·les han estat adaptades al cinema i fins i tot ha participat en el guió d’algunes pel·lícules com ara ‘Lacombe Lucien’, de Louis Malle.

Per a formar part del Club, les persones interessades han de contactar primer amb l’oficina Alumni UV (96 353 10 70 o amics@uv.es).

Dia: 8 de novembre.
Hora: 18 hores.
Lloc: Biblioteca Municipal ‘Palau de l’Exposició’ (Galícia 1, València).
Llibre: ‘Más allá del olvido’, de Patrick Modiano.

Llista d'enllaços: