Alumni UVFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

Alumni UV llig en abril ‘La ciudad ausente’, de Ricardo Piglia

  • 11 d’abril de 2018
Saló d'actes

El Club de Lectura d’Alumni UV tornà a reunir-se en abril per a debatre entorn de la darrera lectura proposada pels seus membres: ‘La ciudad ausente’, de l’escriptor argentí Ricardo Piglia. Com és habitual, el Club es trobà a la Biblioteca Municipal ‘Palau de l’Exposició’, el primer dimarts lectiu del mes: el passat dia 10 d’abril. Per a formar-ne part, cal contactar amb l´oficina Alumni.

La història de ‘La ciudad ausente’ es desenvolupa a la capital argentina, Buenos Aires, una ciutat incerta, testimoni de cites estranyes, conspiracions i relats clandestins. De fet, la mateixa ciutat és la protagonista, és la novel·la. Aquest llibre és el gran assoliment narratiu de Piglia, on es fonen perfectament la novel·la policíaca i la literatura fantàstica.

‘La ciudad ausente’ és la segona novel·la de l’autor argentí. Publicada en 1992, 12 anys després de la seua opera prima, ‘Respiración artificial’ (1980), el situa com a un brillant narrador, si bé l’èxit internacional ja li va arribar amb la seua primera novel·la. També ha escrit contes i assajos, i té publicades diverses antologies. Ha obtingut nombrosos premis a Sud-amèrica i va ser Premi de la Crítica a Espanya el 2010.

Per a formar part del Club, les persones interessades han de contactar primer amb l’oficina Alumni UV (963531070 o amics@uv.es).

Dia: 10 de abril.
Hora: 18 hores.
Lloc: Biblioteca Municipal ‘Palau de l’Exposició’ (Galícia 1, València).
Llibre: ‘La ciudad ausente’, de Ricardo Piglia.

Documents adjunts:

Activitats Abril 2018