Alumni UVFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

El Club de Lectura d’Alumni UV comença el curs amb un homenatge a la principal obra de Cervantes

  • 5 d’octubre de 2016
El Quixot i Sancho Panza

El Club de Lectura d’Alumni UV reprén l’activitat en el curs 2016-2017 amb l’anàlisi de la principal obra de Cervantes, ‘El Quixot’. La reunió tindrà lloc a la Biblioteca Municipal ‘Palau de l’Exposició’, a les 18 hores, aquest dimarts, 4 d´octubre. És una activitat gratuïta i per a assistir-hi cal adreçar-se abans a l’oficina del col·lectiu.

El Club de Lectura vol començar el curs analitzant l’obra més destacada de la literatura espanyola i també una de les més importants de la literatura universal, ja que representa la primera novel·la moderna tal i com es coneix hui el gènere. A més, va suposar una enorme influència per a tota la narrativa europea posterior.

El Quixot de Cervantes, que ha complit el seu 400 aniversari, és el personatge en què es converteix Alonso Quijano, un bon home de començament del segle XVII al qual li apassionen els llibres de cavalleries, on es narren aventures de cavallers, princeses, mags i castells encantats. Aquest personatge, el Quixot, s’apodera de la personalitat d’Alonso Quijano, de manera que aquest últim acaba perdent el contacte amb la realitat i decideix emular els seus herois de ficció.

Per a formar part del Club, les persones interessades han de contactar primer amb l’oficina Alumni UV (96 353 10 70 o amics@uv.es).

Dia: 4 d’octubre.
Hora: 18 hores.
Lloc: Biblioteca Municipal ‘Palau de l’Exposició’ (Galícia 1, València).
Llibre: ‘El Quixot’, de Miguel de Cervantes.

Llista d'enllaços: