Alumni UVFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

‘La impaciència del cor’ o ‘La piedad peligrosa’, de Stefan Zweig, primera lectura d’Alumni UV per al 2016

  • 28 de gener de 2016
Llibre

El Club de Lectura d’Amics i Antics Alumnes de la Universitat de València (Alumni UV) ha començat l’any amb la lectura de la novel·la ‘La impaciència del cor’, de Stefan Zweig, un dels millors llibres de l’autor austríac. El grup es va reunir el passat 26 de gener, a la seu habitual, la Biblioteca Municipal ‘Palau de l’Exposició’.

‘La impaciència del cor’ és el títol en valencià de la novel·la més coneguda pel seu títol en castellà ‘La piedad peligrosa’, publicada en 1939. La trama se situa a principis de la Gran Guerra. En aquest context, el tinent Anton Hofmiller rep la invitació de visitar el castell del magnat hongarés Lajos von Kekesfalva, la filla del qual, que pateix paràlisi crònica, s’enamora del jove oficial.

Aquesta història de ficció està reconeguda com a una de les millors obres de Zweig. Es tracta d’un retrat esfereïdor de la insondable naturalesa humana que atrapa el lector des de la primera pàgina.

Per a formar part del Club, les persones interessades han de contactar primer amb l’oficina Alumni UV (96 353 10 70 o amics@uv.es). És una activitat gratuïta.

Dia: 26 de gener.
Hora: 18 hores.
Lloc: Biblioteca Municipal ‘Palau de l’Exposició’ (Galícia 1, València).
Llibre: ‘La impaciència del cor’ o ‘La piedad peligrosa’, de Stefan Zweig.

Llista d'enllaços: