Alumni UVFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

Joaquin Sorolla i Bastida centrarà l'atenció del col·lectiu AlumniUV en una passejada prevista per al 22 de febrer.

  • 21 de febrer de 2020
Marina de Joaquín Sorolla i Bastida

El dissabte 22 de febrer, el col·lectiu AlumniUV passejarà pels paisatges més emblemàtics de la vida de Sorolla a València, tant en l'aspecte professional com personal. La visita serà guiada per l'expert en Història de l'art, Enric Català. Inscripció a partir del 10 de febrer. Recorda dir que formes part del col·lectiu AlumniUV i reserva en la web www.fil-per-randa.com

Nascut al centre de la ciutat, Joaquim Sorolla i Bastida va ser el pintor valencià més reconegut en l’àmbit mundial. Després de la seua formació a l’Escola d’Artesans i l’Acadèmia de Belles Arts de Sant Carles, Sorolla va rebre el suport del seu sogre i muntarà els seus primers estudis de pintura. Malgrat que quan assoleix la fama s’instal·là a Madrid, el nostre pintor no va perdre mai el contacte amb la seua ciutat natal, a la qual tornava per descansar i gaudir sempre que el treball li ho permetia. De fet va sentir veritable fascinació per la seua llum, pels paisatges, les festes i les gents.

Concentració a les 09:30h. a la Plaça del Mercat (a la porta de la Llotja). El recorregut ens portarà als indrets on varen transcórrer els anys de formació com a pintor i els inicis de la carrera artística de Sorolla. Acabarem la visita al Museu de Belles Arts on visitarem l’exposició “Sorolla i el seu temps”.

El preu de l'eixida és de 15€ i inclou l'esmorzar. Recorda portar sempre el teu carnet d'AlumniUV. En totes les passejades i excursions, els tiquets d'entrada si s'han de pagar, no estaran inclosos.

Descarrega totes les Activitats de Febrer