Fundació GeneralUniversitat de ValènciaÀrea d'Activitats Musicals Logo del portal

CONCERT VALENCIÀ. Música per a clarinet i orquestra de compositors valencians

CD editat per l’Àrea de Cultura de la Diputació de València, dedicat a la promoció i difusió d’obres musicals  per a clarinet i orquestra dels compositors valencians Amando Blanquer, Eduard López- Chavarri Marco i Andrés Valero Castells, interpretades per l’OFUV juntament amb  el clarinetista Luis Fernández Castelló,  dirigits per Beatriz Fernández Aucejo.

Dipòsit legal V-1247-2022

 

 

La música del grup dels joves - València Capital de la República (1936-37) (2017)

Amb motiu de la celebració del 80 aniversari de València com a capital de la Segona República, es desenvolupà un projecte de recuperació i difusió de les obres escrites pel conegut com a «Grup dels joves», que va concloure amb l’edició d’un CD coproduït per la Fundació General de la Universitat de València i l’Institut Valencià de Cultura, amb patrocini de l’Ajuntament de València i la Fundació SGAE.

El CD conté una selecció d’obres que mai havien estat enregistrades amb anterioritat dels compositors V. Asencio, V. Garcés, R. Olmos, M. Palau , M. Salvador, L. Sánchez i E. Valdés.
DL V-2713-2017
Producció: Fundació General de la Universitat de València i Institut València de Cultura
Edita: Institut Valencià de Cultura

A la venda en www.latenda.es i les principals plataformes digitals (Spotify, iTunes, Apple music, Prime music Amazon,Amazon, Google play, Youtube, Beatport, Deezer, Juno, Youtubred, Pandora, T-Mobile,iHeart, Phonoll, Junodownload, Phononet, Tidal, Anghami, Awa, Napster, Aldilife)

 

AEJO 10 años (2014)

AEJO 10 añosL´associació espanyola de joves orquestres celebra el seu 10é aniversari amb la publicació d´un doble CD en el qual participen les orquestres: Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana, Jove Orquestra Nacional de Catalunya, Joven Orquesta Provincial de Málaga, Joven Orquesta Nacional de España i l´Orquestra Filharmónica de la Universitat de Valencia

CMBK 1435 - DL M-16736-2014

 

 

Giner Infreqüent - Obres recuperades a la Societat Coral El Micalet (2009)

Giner InfreqüentCom a resultat del projecte de recuperació del patrimoni musical de Salvador Giner promogut per la Societat Coral El Micalet i dut a terme pel Patronat d’Activitats Musicals de la Fundació General de la Universitat de València -Àrea d’Activitats Musicals des de gener de 2016-, amb patrocini de l’Ajuntament de València, es van escollir quatre obres recuperades de Salvador Giner que van ser enregistrades en aquest CD. En ell van participar l’Orfeó Universitari de València, la Coral Giner, la Jove Orquestra Salvador Giner i l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València, tots ells dirigits per Cristóbal Soler. El disc va ser enregistrat i editat en octubre de 2009 per TABALET.

A la venda en www.latenda.es

 

10 Anys de l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València (2006)

10 Anys de l'Orquestra Filharmònica de la Universitat de ValènciaAquest CD, editat conjuntament amb el llibre commemoratiu del mateix títol, conté una selecció de peces enregistrades en concerts realitzats en directe a diversos auditoris i fotografies dels seus deu anys d’història.

D.L.:V-2292-2006
Edita: E.G. Tabalet. Alboraia (València)
© Fundació General de la Universitat de València
ISBN: 84-370-6522-4

 

Història del Soldat (2003)

Història del Soldat (2003)CD-ROM multimèdia educatiu que conté la narració il·lustrada amb dibuixos i exercicis didàctics i la versió en àudio de la suite de concert “Història del soldat” d’Igor Stravinsky. El disc el va produir la Universitat de València, amb la col·laboració de BANESTO i de l’Excm. Ajuntament de València i fou editat per Tabalet EG.

EGT 936 - D.L.5517-2003

 

 

 

L´adéu de Lucrecia Borja (2001)

L'adéu de Lucrecia BorjaObra simfònic-coral composta per Carles Santos per a la commemoració del 500 aniversari de la Butlla atorgada per Alejandro VI a la Universitat de València.
Gravació: SOMACIG
Edició i distribució : Ars Harmònica 098
Producció: Fundació General de la Universitat de València

A la venda en www.latenda.es

 

 

Cinc segles de música valenciana (1999)

Cinc segles de música valencianaMúsica valenciana dels segles XVI al XX. Obres de Morera, Gomis, Esplá, Orts...
Gravació: Turiarte
Edició: Tabalet Estudis
Producció: Fundació General de la Universitat de València

 

 

 

 

Obertura 1997 (1997)

Obres de Falla, Granados., Cervera Lloret, ....
Gravació i Edició: Tabalet Estudis
Producció : Fundació General de la Universitat de València

A la venda en www.latenda.es