Logo de la Universitat de ValènciaLogo CSIC Logo del portal

BIOROBOOST

Títol: 'Fostering Synthetic Biology: standarisation through international collaboration'.
Coordinació: Grupo d'investigació Biotecnologia i Biologia Sintètica.

Proposem reunir les parts interessades més rellevants de tots els aspectes de la estandardització en biologia a Europa en un escenari de co-creació; posar a prova empíricament les pràctiques culturals de normalització (centrades en el laboratori) i promoure una redefinició conceptual i tècnica consensuada dels estàndards biològics; i, finalment, fomentar una caixa d'eines realista i flexible de parts biològiques estàndard, incloent un conjunt reduït de xassís especialitzats per a aplicacions específiques, així com un marc conceptual renovat per informar els responsables de l'elaboració de les polítiques, als científics ia altres actors socials.

Finançament global: 1 998 787,50 €.
Ref. Grant Agreement ID 820699
http://standardsinsynbio.eu

European Union - Horizon 2020

Data d'inici : de gener / 2018.

Data de finalització: de desembre / 2021.

Investigadors principals: M. Porcar.

Entitat finançadores: H2020-NMBP-TR-IND-2018-2020 (Transforming European Industry). Topic BIOTEC-01-2018. Type of Action: CSA.

Entitats col·laboradores: 27 (de UE, Nord-amèrica i Àsia).

Imatges:
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies