Logo de la Universitat de ValènciaLogo CSIC Logo del portal

Encontre d’Excel·lència Internacional sobre l’origen de la vida amb el professor de Química Ram Krishnamurthy

  • 13 de juny de 2018
Image de la noticia

L’Institut de Biologia Integrativa de Sistemes (I²SysBio), amb el patrocini de VLC/CAMPUS. València, International Campus of Excellence, organitza l’encontre ‘Orígens de la vida: comprendre el sorgiment de les molècules biològiques i la química de la química prebiòtica’, on intervindrà el professor Ram Krishnamurthy. L’acte serà dimarts 26 de juny a les 12:30h en la Sala Seminaris de l’I²SysBio.

Ram Krishnamurthy, professor de Química del The Scripps Research Institute (TSRI), centrarà el seu discurs en l’ús de la química orgànica sintètica i la metodologia per a abordar experimentalment qüestions relatives als orígens de la vida pel que fa a l’arribada dels monòmers funcionals i l’aparició de polímers informatius.

L’I²SysBio és un institut de recerca de col·laboració conjunta en el qual participen la Universitat de València i el Consell superior de Recerques Científiques (CSIC), obert a la participació estratègica d’empreses biotecnològica. Està situat al Parc Científic de la Universitat de València, en el campus de Burjassot-Paterna.

La conferència del professor Ram Krishnamurthy s’emmarca en el programa de Trobades d’Excel·lència del Campus d’Excel·lència Internacional.

Cartell de l'acte fent clic ací