Logo de la Universitat de ValènciaLogo CSIC Logo del portal

Daniel Ramón pren possessió com a acadèmic de número de la Reial Acadèmia d'Enginyeria

  • 22 de gener de 2020
Daniel Ramón Vidal

El discurs d'ingrés a l'acadèmia de Daniel Ramón porta per títol 'Reflexions entorn dels bacteris, l'alimentació i la salut'.

Daniel Ramón és actualment vicepresident d'I+D en Nutrició i Salut de ADM Biopolis, empresa que va nàixer com spin-off del CSIC i que hui forma part del gegant agroalimentari ADM. Ha sigut professor d'investigació del Consell Superior d'Investigacions Científiques, en l'Institut d'Agroquímica i tecnologia d'Aliments (IATA), i catedràtic de Tecnologia d'Aliments de la Universitat de València.

Des de Biopolis, Daniel Ramón ha desenvolupat probiòtics d'èxit, a més de diversos productes biològics que han sigut llicenciats o co-desenvolupats amb altres empreses.

La signatura ADM Biopolis manté un conveni de col·laboració científica amb l'Institut de Biologia Integrativa de Sistemes (I2SysBio), centre mixt de la Universitat de València i el CSIC, per al desenvolupament de projectes d'investigació estratègics d'interés comú en l'àmbit de la biologia sintètica i de sistemes.

Dins del nostre institut participa en el Grup d'investigació Enginyeria Metabòlica de Sistemes.