Logo de la Universitat de ValènciaLogo CSIC Logo del portal

Conferència en línia sobre l’ús i la utilitat de les vacunes, dijous, amb motiu del Dia Internacional de la Immunologia

  • Unitat de Cultura Científica i de la Innovació
  • 27 d’abril de 2021
Dia de la Immunitat

Mara Garcés-Sánchez, pediatra de l’àrea de vacunes de la Fundació per al Foment de la Investigació Sanitària i Biomèdica de la Comunitat Valenciana (FISABIO) i Francisco Morales Olivas, farmacòleg, moderats pel periodista de Televisió Espanyola Paco Alonso, analitzaran l’ús, la vigència i la utilitat de les vacunes en una conferència aquest dijous.

L’acte, amb motiu del Dia Internacional de la Immunologia, que se celebra cada 29 d’abril, serà en línia a les 18 hores a través d’aquest enllaç: https://go.uv.es/mUEpUS0.

El debat està organitzat per l’Institut de Biologia Integrativa de Sistemes, centre mixt de la Universitat de València i del Consell Superior d’Investigacions Científiques; i per la Unitat de Cultura Científica i de la Innovació de la Universitat de València (UCC+i UV).

El Dia Mundial de la Immunologia va ser instituït per la Unió Internacional de les Societats Immunològiques (IUIS) i es dedica a augmentar la consciència mundial sobre la importància de la immunologia en la lluita contra les infeccions, l’autoimmunitat i el càncer. La institució convida totes les societats internacionals a unir-se a l’IUIS en l’esforç global per promoure els beneficis de la investigació sobre immunologia.

Imatges: