Logo de la Universitat de ValènciaLogo CSIC Logo del portal

Contracte postdoctoral en el laboratori de Genòmica de l'Expressió Gènica

  • 25 de març de 2022
Estudiants

El GGE Lab és un grup d'investigació reconegut internacionalment que treballa en la creació de mètodes computacionals per a estudiar la dinàmica i regulació de l'expressió gènica. Estem buscant un postdoctorat entusiasta i talentós per a unir-se al nostre grup i ajudar a desenvolupar una nova generació de solucions bioinformàtiques per a integrar dades multiòmics obtinguts amb les tecnologies genòmiques més recents.

Contracte postdoctoral en el laboratori de Genòmica de l'Expressió Gènica (València) per a treballar en la interfície entre multiòmica, lectures llargues i seqüenciació unicel·lular.

Els candidats han de tindre un doctorat en biologia computacional o disciplina afí, amb coneixements en R, Phyton i Java Script. Es recomana experiència en l'anàlisi de dades NGS, així com tecnologies de laboratori humit. El lloc és per 2 anys i el rang de salari brut és de 30.000 - 40.000 €/any. Si estàs interessat, envia la teua motivació a Ana Conesa (ana.conesa@csic.es) o a Sonia Tarazona (sotacam@eio.upv.es).