Logo de la Universitat de ValènciaLogo CSIC Logo del portal

L'I2SysBio coorganitza la 'Biophyzza Connection' en la Universitat de València

  • 11 de març de 2024
L'I2SysBio coorganitza la 'Biophyzza Connection' en la Universitat de València

La Societat Biofísica Espanyola (SBE) promou en el Campus de Burjassot-Paterna de la Universitat de València una jornada de foment de la biofísica. Serà el 21 de març dins de la Biophysics Week que organitza anualment la Biophysical Society dels Estats Units amb activitats arreu del món.

La biofísica és el camp que aplica les teories i els mètodes de la física per entendre com funcionen els sistemes biològics. Per tal de promoure aquesta disciplina científica entre els estudiants de la Universitat de València se celebrarà el dijous 21 de març una sessió en la Sala Darwin a partir de les 16:30h que inclourà la conferència "Sexo, Rock & Roll y Neutrones: Biofísica.JPG" impartida pel professor Jesús Pérez-Gil (Universidad Complutense de Madrid), ex-president de la SBE i de la EBSA (European Biophysical Societies Association). Pérez-Gil compartirà les seues experiències i parlarà del present i futur de la biofísica. A continuació, es realitzarà una taula rodona en la que, a més del conferenciant, participaran els organitzadors de la jornada: Javier Buceta (I2SysBio), M. Jesús García-Murria (Biotecmed) i Ismael Mingarro (Fac. Biològiques). La jornada acabarà compartint pizza al bar de la Facultat de Farmàcia per animar la comunicació entre tots els participants.

La sessió forma part del programa coordinat des de la SBE ‘The Biophyzza Connection’ que es desplega també en diferents universitats espanyoles. 

Per a participar cal realitzar una inscripció (gratuïta).