Logo de la Universitat de ValènciaLogo CSIC Logo del portal

S'obre el procés de selecció per a la Direcció de l'I2SysBio

  • 13 de març de 2024
S'obre el procés de selecció per a la Direcció de l'I2SysBio

La Junta de l'Institut de Biologia Integrativa de Sistemes I2SysBio (Universitat de València-CSIC) amb data 12 de març de 2024 ha acordat obrir el termini per a la presentació de candidatures a la Direcció de l'Institut fins al 5 d'abril de 2024.

Els candidats  han de ser personal investigador doctor de reconegut prestigi amb la idoneïtat i la qualificació professional adequada per a l'exercici de les funcions inherents al càrrec, podent ser personal pertanyent al CSIC o a la Universitat de València adscrit a l'institut mitjançant el conveni de centre mixt.

Per a la presentació de les candidatures, d'acord amb les instruccions rebudes des de Gestió d'Òrgans Rectors d'Instituts Mixtos, de la Vicepresidència Adjunta de Relacions Institucionals de l'Agència Estatal CSIC, la sol·licitud haurà d'anar acompanyada dels següents documents:

  1. Projecte de direcció en el qual definisquen els objectius a complir durant els anys del mandat.
  2. Curriculum vitae complet.

Les candidatures hauran d'enviar-se juntament amb la documentació requerida per correu electrònic a la secretaria de la Junta (gerencia.i2sysbio@csic.es), que justificarà recepció d'aquestes.

Fases del Procediment

  • Del 14 de març al 5 d'abril: Presentació de candidatures.
  • Junta extraordinària d'Institut el 9 d'abril, per a la certificació de les candidatures presentades. Convocatòria de Claustre.
  • Claustre el 16 d'abril. Debat dels projectes presentats i recollida d'aportacions per part dels membres del claustre. Emissió d'informe del claustre.
  • Junta Extraordinària d'institut el 18 d'abril, on s'elaborarà un informe sobre les candidatures i una proposta d'elles que s'elevarà a la Comissió Rectora. La Comissió Rectora triarà una candidatura i la proposarà a les institucions cotitulars perquè procedisquen al nomenament formal de la persona titular de la Direcció.
  • Resolució de Presidència del CSIC i del Rectorat de la Universitat de València.