Logo de la Universitat de ValènciaLogo CSIC Logo del portal

S'obre el termini de preinscripció del Màster de Biologia Sintètica Integrativa MISB

  • 14 de març de 2024
 

La IV edició del Màster de Biologia Sintètica Integrativa MISB (Universitat Internacional Menéndez Pelayo UIMP i CSIC) obre la seua preinscripció fins al pròxim 30 de maig.

El MISB forma part de l'Aliança Acadèmica entre la UIMP i el CSIC i està organitzat per tres centres de recerca del CSIC: el Centre Nacional de Biotecnologia CNB, el Centre d'Investigacions Biològiques Margarita Salas CIB i l'Institut de Biologia Integrativa de Sistemes I2SysBio (centre mixt amb la Universitat de València).

El MISB és un programa de postgrau pioner en el seu gènere que combina la docència avançada i la recerca en centres del CSIC. L'objectiu del MISB, que es pot considerar la primera escola de postgrau sobre biologia sintètica a Espanya, és preparar la pròxima generació d'investigadors en biologia sintètica, familiaritzats amb noves maneres d'explorar els sistemes vius. El programa integrat de formació, recerca i innovació sobre biologia sintètica comprèn un mòdul de laboratoris en el qual els participants s'integren en un grup de recerca per a conèixer la seua activitat des de dins.

La durada del MISB és de dos anys (120 crèdits) i fins al 30 de maig de 2024 està obert el termini de preinscripció per a la seua quarta edició (2024-2026). Està recomanat tant per a estudiants de ciències de la vida o fisicoquímiques com per a aquells més orientats a la tecnologia, ciències de la computació o l'enginyeria.