Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació en Criminologia i Ciències Penals Logo del portal

23 de novembre: eleccions d’estudiants al Claustre, juntes de centre i ADR
23 de novembre: eleccions d’estudiants al Claustre, juntes de centre i ADR

El 23 de novembre, l’estudiantat de la Universitat de València està convocat a escollir els 75 representants d’estudiants del Claustre, el màxim òrgan de representació de la comunitat universitària. A més, coincidint amb aquesta cita electoral també se celebren eleccions a les juntes de centre i, en algunes facultats, a les assamblees de representants d’estudiants (ADR). 

La campanya electoral de les eleccions d’estudiants arranca el pròxim dimarts i finalitzarà el dia 22 de novembre. Dins d’aquest període, se celebrarà un debat entre les principals candidatures d’estudiants al Claustre, el dijous 16 de novembre, a l’Aulari III del campus de Blasco Ibáñez. El debat, impulsat per la Delegació d’Estudiants, organitzat pel Sedi i amb la producció del TAU, també es podrà seguir en línia en directe (accés des d’aquest enllaç). 

El dia de les votacions, el 23 de novembre, l’estudiantat podrà exercir el seu dret al vot en les meses electorals del seu centre de 10 a 19 h. L’elector o electora haurà d’acudir a la seua facultat o escola amb un document d’identificació personal oficial per dipositar el seu vot. L’estudiantat també disposa de l’opció de votar anticipadament, ja siga de manera  personal o mitjançant una altra persona, fins al 22 de novembre (a les 14 h). 

 

 

Data De 10 de novembre de 2023 a 23 de novembre de 2023. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Universitat de València

 
Organitza

Junta Electoral i Servei d'informació i dinamització dels estudiantes (Sedi).

www.uv.es/sedi

 

Contacta participa@uv.es

 
Més informació