Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Imatge il·lustrativa de les eleccions de representants d'estudiants al Claustre i a les Juntes de centre

La votació serà el 21 de novembre de 2019, entre les 10 i les 19 hores. Els i les estudiants exerciran el dret de vot en les meses electorals del seu centre. En cas de no poder votar presencialment, es pot votar anticipadament.

 

Vot anticipat personal

 

Qui pot fer ús d’aquesta opció: qualsevol elector o electora.

On: en el deganat del centre on estiga cursant els seus estudis.

Com: el vot s’ha d’exercir en un sobre tancat, sense cap indicació ni inscripció, que s’haurà de col·locar dins d’un altre sobre en què haurà de constar en la part frontal l’elecció de què es tracte (ADR, Junta de Centre, Claustre o altres), col·legi electoral (facultat), el col·lectiu en relació al qual s’efectua el vot (en aquest cas, estudiants) i la indicació “Vot anticipat”.

El vot es pot realitzar en la papereta oficial si ja està disponible o, si no n’hi ha, en un full en què l’elector o l’electora ha de fer constar el seu vot en forma suficientment clara.

L’elector o electora s’ha d’identificar amb el DNI, passaport, carnet de conduir o carnet universitari, si porta fotografia, per tal que el funcionari o funcionària comprove que la persona és inscrita en el cens i acredita la seua personalitat.

Termini: des del moment de presentació de candidatures i fins a les 14 hores del dimecres 20 de novembre de 2019.

 

Vot anticipat a través d’una altra persona

 

Qui pot fer ús d’aquesta opció: els electors o electores que no puguen fer-ho personalment o que els resulte extraordinàriament complex per circumstàncies degudament justificades. S’entenen com a causes justificades les següents:

  • Malaltia que cause dificultat per acudir a votar en persona.
  • Estada fora de la Universitat el dia de l’elecció amb motiu de permisos, estades d’estudis o investigació, incloses les estades Erasmus i semblants.
  • Raons laborals.
  • D’altres de força major.

On: en el deganat del centre on estiga cursant estudis.

Com: cal preparar un sobre en el qual s’haurà d’indicar en el frontal l’elecció de què es tracte (ADR, Junta de Centre, Claustre o altres), col·legi electoral (facultat), col·lectiu en relació al qual s’efectua el vot (estudiants, en aquests cas) i la indicació “Vot anticipat lliurat per tercera persona”. Aquest sobre ha d’anar signat en la solapa per l’elector o l’electora de tal manera que siga impossible obrir aquesta solapa sense trencar l’esmentada signatura.

El sobre ha de contindre en el seu interior:

  • El vot, dins d’un altre sobre tancat, sense cap indicació ni inscripció.
  • Escrit de l’elector o electora que deixe constància del seu desig d’exercir el vot.
  • Còpia del document acreditatiu de la identitat de l’elector o electora.
  • Document que justifique la raó al·legada per al vot anticipat a través d’una altra persona.

El vot es pot realitzar en la papereta oficial si ja està disponible o, si no n’hi ha, en un full en què l’elector o l’electora ha de fer constar el seu vot en forma suficientment clara.

Termini: des del moment de presentació de candidatures i fins a les 14 hores del dimecres 20 de novembre de 2019.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies