Universitat de ValènciaFundació Lluís Alcanyís Logo del portal

Els alumnes de Ciències Gastronòmiques assisteixen a la presentació del llibre "23 recetas fáciles, ricas y sanas con productos de la huerta valenciana"

  • October 31st, 2023
Image de la noticia

Els alumnes del Grau del Ciències Gastronòmiques de la Universitat de València han participat hui en la presentació del llibre “23 recetas fáciles, ricas y sanas con productos de la huerta valenciana” escrit per Matilde Carrasco, agricultura i col·laboradora de la empresa cooperativa de treball: L'Horta Ubuntu.

En la presentació, que ha tingut lloc en el Espai Verd de Benicalap -Ciutat artista Faller, també han participat: Empara Biot, Vicepresidenta de AVAM; Roc Senet, agricultor, economista i ecologista, i Jose Cuñat, periodista gastronòmic. Tots ells, han tractat temes rellevants de l'horta valenciana com la seua tradició, producció i futur, en relació al llibre que ha escrit Matilde Carrasco. 

Images: