Universitat de ValènciaFundació Lluís Alcanyís Logo del portal

Professionals de les Clíncias de la Universitat de València participen en les XVII Jornades de Microsomia Hemifacial i en la Jornada AFICAVAL

  • May 19th, 2023
Image de la noticia

Els passats dies 18 i 19 de maig, es van celebrar al Jardí Botànic de la Universitat de València les XVII Jornades de Microsomia Hemifacial, la nostra logopeda Cristina Peris Hernández, presidenta de l'Associació i sòcia fundadora en col·laboració amb la Fundació Lluís Alcanyís de la Universitat de València va rebre als equips craniofacials dels hospitals de la Fe i Quirón a València, Dotze d'Octubre i Gregorio Marañon de Madrid, Vall de Ebron i Sant Joan de Deu de Barcelona que al costat del president de EuroCleft Gareth Davis, i els Doctors Fernando Molina Montalva de Mexico D.F i Stephan Guichard de Paris van oferir una magnífica jornada científic divulgativa durant el matí del dia 18, així com les sessions clíniques en la vesprada del 18 i demà del 19.

En l'acte inaugural de la jornada comptem amb l'assistència d'Almudena Amaya en representació de FEDER CV, així com amb la presència *Gareth Davis president de Eurocleft, i amb el Director General de la FLA-UV Dr. Jose M. Almerich, qui va disculpar la seua assistència per compromisos previs ineludibles. Entre el públic convidat es trobaven també les associacions de AFICAVAL i Treacher Collins. Una vegada més les jornades de Microsomia Hemifacial, han resultat un èxit d'assistència de famílies i un espai únic de convivència amb els professionals de la salut implicats en el tractament dels seus fills i filles, fora de l'entorn clínic.

El dissabte, dia 20 de maig, la nostra logopeda Cristina Peris també va assistir a la Jornada AFICAVAL (Associació de pares de xiquets fissurats de la CV) com a component de la Unitat d'atenció al pacient fissurat de la Clínica de Logopèdia de la Fundació Lluís Alcanyís UV oferint la ponència “Tractament logopèdic en el pacient fissurat”, en el mateix va estar acompanyada pel Doctor Lucas Salom com a responsable de l'equip de cirurgia maxil·lofacial de l'Hospital Infantil de la Fe i la Dra. Ana Tejero de la Clínica Odontològica de la FLA-UV i la Dra. Lucía Pascual Estruch, pediatra i experta en lactància materna.

Images: