Publicacions en revistes
Cilla, A.; Diego-Kintaes, K.; Barberá, R.; Alegría, A.(2016)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalCritical Reviews in Food Science and Nutrition. ISSN: 1040-8398
Diego-Kintaes, K.; Cilla, A.; Barberá, R.(2016)Iron bioavailability in iron fortified cereal foods: the contribution of in vitro studies.Critical Reviews in Food Science and Nutrition. ISSN: 1040-8398
Marina González-Larena; Guadalupe Garcia-Llatas; Gonzalo Clemente; Reyes Barberá; María Jesús Lagarda(2015)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalFood Chemistry, 173, pp. 881 - 889. ISSN: 0308-8146
Cilla A., Attanzio A., Barberá R., Tesoriere L., Livrea M. A.(2015)Antiproliferative effect of main dietary phytosterols and/or β-cryptoxantin in human colon cancer Caco-2 cells through Ca 2+ -and oxidative-stress-induced apoptosis.Journal Of Functional Foods, 12, pp. 282 - 293. ISSN: 1756-4646
Laparra JM, Alfonso-García, A., Alegría, A., Barberá, R., Cilla, A.(2015)7keto-stigmasterol and 7keto-cholesterol induce differential proteome changes to intestinal epitelial (Caco-2) cells.Food and Chemical Toxicology, 84, pp. 29 - 36. ISSN: 0278-6915
García-Nebot MJ.; Alegría A., Barberá R., Gaboriau F., Bouhallab S.(2015)Effect of caseinophosphopeptides from αs- and β-casein on iron bioavailability in HuH7 cells.Journal of Agricultural and Food Chemistry, 63, pp. 6757 - 6763. ISSN: 0021-8561
M.J. Rodrigo, A. Cilla, R. Barberá, L. Zacarías.(2015)Carotenoids bioaccessibility in pulp and fresh juice from carotenoid-rich sweet oranges and mandarins.Food & Function, 6, pp. 1950 - 1959. ISSN: 2042-6496
H. Jilani, A. Cilla, R. Barberá, M. Hamdi(2015)Biosorption of green and black tea polyphenols into Saccharomyces cerevisiae improves their bioaccessibility.Journal Of Functional Foods, 17, pp. 11 - 21. ISSN: 1756-4646
A. Álvarez-Sala, G. Garcia-Llatas, R. Barberá, M. J. Lagarda(2015)Cholesterol human milk determination: an alternative to chromatographic methods.Nutricion Hospitalaria, 32, pp. 1535 - 1540. ISSN: 0212-1611
López-García G, Cilla A, Barberá R, Alegría A(2017)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalJournal Of Functional Foods, 30, pp. 81 - 89. ISSN: 1756-4646
Alvarez-Sala, A., Garcia-Llatas, G., Cilla, A., Barberá, R., Sánchez-Siles, L.M., Lagarda, M.J(2016)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalJournal of Agricultural and Food Chemistry, 64, pp. 5686 - 5691. ISSN: 0021-8561
Lotti Egger, Olivia Ménard, Cristina Delgado-Andrade, Paula Alvito, Ricardo Assunção, Simon Balance, Reyes Barberá, Andre Brodkorb, Thomas Cattenoz, Alfonso Clemente, Irene Comi, Didier Dupont, Guadalupe Garcia-Llatas, María Jesús Lagarda, Steven Le Feunteun, Lonneke JanssenDuijghuijsen, Sibel Karakaya, Uri Lesmes, Alan R. Mackie, Carla Martins, Anne Meynier, Beatriz Miralles, Brent S. Murray, Anne Pihlanto, Gianluca Picariello, Claudia N Santos, Sebnem Simsek, Isidra Recio, Neil Rigby, Laurie-Eve Rioux, Helena Stoffers, Ana Tavares, Lucelia Tavares, Sylvie Turgeon, Ellen K. Ulleberg, Gerd E. Vegarud, Guy Vergères, Reto Portmann(2016)The harmonized INFOGEST in vitro digestion method: From knowledge to action.Food Research International, 88, pp. 217 - 225. ISSN: 0963-9969
Hanène Jilani; Antonio Cilla; Reyes Barberá; Moktar Hamdi(2016)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalIndustrial Crops and Products, 84, pp. 131 - 138. ISSN: 0926-6690
Diego Quintaes K, Cilla A, Barberá R(2017)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalCritical Reviews in Food Science and Nutrition, 57, pp. 2028 - 2041. ISSN: 1040-8398
Shani-Levi, C.Alvito, P. Andrés, A. Assunçao, R. Barberá, R.Blanquet-Diot,S.Borlieu, C.Brodkorb,A. Cilla, A. Deglaire, A. Denis, S. Dupont, D. Heredia, A. Karakaya, S. Lucia Giosafatto , CV. Mariniello, L. Martins, C. Ménard, O. Nehir El, S. Vegarud, GE. Ulleberg, E. Lesmes, U.(2017)Extending in vitro digestion models to specific human poulations: Perspectives,practical tols and bio-relevant information.Trends in Food Science & Technology, 60, pp. 52 - 63. ISSN: 0924-2244
De Ancos, B. Cilla, A. Barberá, R Sánchez-Moreno, C. Cano, M. P.(2017)Influence of orange cultivar and mandarin postharvest storage on polyphenols, ascorbic acid and antioxidant activity during gastrointestinal digestion.Food Chemistry, 225, pp. 114 - 124. ISSN: 0308-8146
López-García, G. Cilla, A. Barberá, R. Alegría, A.(2017)Antiproliferative effect of plant sterols at colonic concentrations on Caco-2 cells.Journal Of Functional Foods, 39, pp. 84 - 90. ISSN: 1756-4646
Cilla, A; López-García G; Barberá, R.(2018)In vitro bioavailability of iron and calcium in cereals and derivatives: A review.Food Reviews International, 34, pp. 1 - 33. ISSN: 8755-9129
Cilla, A; Rodrigo, MJ; Zacarías, L; De Ancos, B; Sánchez-Moreno, C; Barberá, R; Alegría, A.(2018)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalFood Research International, 103, pp. 335 - 344. ISSN: 0963-9969
Alvarez-Sala, A; López-García , G; Attanzio, A; Tesoriere, L; Cilla, A; Barberá, R; Alegría , A.(2018)Effects of plant sterols or β -cryptoxanthin at physiological serum concentrations on suicidal erythrocyte death.Journal of Agricultural and Food Chemistry, 66, pp. 1157 - 1166. ISSN: 0021-8561
Alvarez-Sala, A; Ávila-Gálvez MA; Cilla, A; Barberá, R; Garcia-Llatas G; Espín JC; González-Sarrias A.(2018)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalJournal Of Functional Foods, 49, pp. 52 - 60. ISSN: 1756-4646
Andrea Alvarez-Sala; Virginia Blanco-Morales; Antonio Cilla; Guadalupe Garcia-Llatas; Luis Manuel Sánchez-Siles; Reyes Barberá; María Jesús Lagarda(2018)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalJournal Of Food Composition And Analysis, 68, pp. 111 - 117. ISSN: 0889-1575
Cilla, A. Bosch, L. Barberá, R. Alegría, A.(2018)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalJournal Of Food Composition And Analysis, 68, pp. 3 - 15. ISSN: 0889-1575
V Blanco-Morales; G López-García; A Cilla; G Garcia-Llatas; R Barberá; MJ Lagarda; LM Sánchez-Siles; Amparo Alegría(2018)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalFood & Function, 9, pp. 2080 - 2089. ISSN: 2042-6496
de la Fuente B; López-García G; Mañez V; Alegría A; Barberá R; Cilla A(2019)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalFoods, 8, p. 250. ISSN: 2304-8158
Andrea Alvarez-Sala; Virginia Blanco-Morales;Antonio Cilla; Ramona Ángeles Silvestre; Elena Hernández-Álvarez; Fernando Granado-Lorencio; Reyes Barberá; Guadalupe Garcia-Llatas(2018)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalFood & Function, 9, pp. 5209 - 5219. ISSN: 2042-6496
Gabriel López-García; Antonio cilla; Reyes Barberá; Amparo Alegría and Maria.C. Recio(2019)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalFoods. ISSN: 2304-8158
Andrea Alvarez-Sala, Alessandro Attanzio, Luisa Tesoriere, Guadalupe Garcia-Llatas, Reyes Barberá, Antonio Cilla(2019)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalInternational Journal of Food Sciences and Nutrition, 70, pp. 323 - 334. ISSN: 0963-7486
López-García G; Cilla A; Barberá R; Genovés S; Martorell P; Alegría A(2020)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalJournal Of Functional Foods, 65, p. 103747. ISSN: 1756-4646
López-García G; Cilla A; Barberá R; Alegría A.(2020)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalJournal of Agricultural and Food Chemistry, 68, pp. 1862 - 1870. ISSN: 0021-8561
de la Fuente B; López-García G; Máñez V; Alegría A; Barberá R; Cilla A(2020)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalAntioxidants, 9, p. 368. ISSN: 2076-3921
Cilla A, Rodrigo MJ; De Ancos B; Sánchez-Moreno C; Cano MP; Zacarias L; Barberá R; Alegría A(2020)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalFood & Function, 11, pp. 8951 - 8962. ISSN: 2042-6496
Aumesquet García L; Bermúdez Edo J; Barberá Saéz R; Alegría Torán A(2020)Percepción del etiquetado nutricional en población con obesidad y sobrepeso.Revista Espanola de Nutricion Comunitaria-Spanish Journal Of Community Nutrition, 26(1), pp. 1 - 12. ISSN: 1135-3074
Hanène Jilani; Antonio Cilla; Reyes Barberá; Moktar Hamdi(2020)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalFood Research International, 136, p. 109317. ISSN: 0963-9969
Guadalupe Garcia-Llatas; Amparo Alegría; Reyes Barberá; Antonio Cilla(2021)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalMicrochemical Journal. ISSN: 0026-265X
Antonio Cilla; Gabriel López-García; Víctor Collado-Díaz; María Amparo Blanch-Ruiz; Guadalupe Garcia-Llatas; Reyes Barberá; Maria Angeles Martinez-Cuesta; José T. Real; Ángeles Álvarez; Sergio Martínez-Hervás(2021)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalInternational Journal of Clinical Practice. ISSN: 1368-5031
Mussa Makran; Reyes Barberá; Antonio Cilla(2021)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalJournal Of Functional Foods, 87, p. 104751. ISSN: 1756-4646
Mussa Makran; Gabriel López-García; Guadalupe Garcia-Llatas; Reyes Barberá; Amparo Alegría; Antonio Cilla(2021)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalProceedings, 70, p. 56. ISSN: 2504-3900
Antonio Cilla; Gabriel López-García; Víctor Collado-Díaz; María Amparo Blanch-Ruiz; Guadalupe Garcia-Llatas; Reyes Barberá; Maria Angeles Martinez-Cuesta; José T. Real; Ángeles Álvarez; Sergio Martínez-Hervás(2021)Higher levels of eryptosis and erythrocyte adhesion to vascular endothelium in hypercholesterolemic subjects regardless statin therapy: a pilot study.Free Radical Biology and Medicine, 165, pp. 46 - 47. ISSN: 0891-5849
Mussa Makran; Nerea Faubel; Gabriel López-García; Antonio Cilla; Reyes Barberá; Amparo Alegría; Guadalupe Garcia-Llatas(2022)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalFood Chemistry, 382, p. 132305. ISSN: 0308-8146
Diego Miedes; Mussa Makran; Reyes Barberá; Antonio Cilla; Amparo Alegría; Guadalupe Garcia-Llatas(2022)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalFood & Function, 13, pp. 4478 - 4485. ISSN: 2042-6496
Makran M; Miedes D; Cilla A; Barberá R; Garcia-Llatas G; Alegría A(2022)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalTrends in Food Science & Technology, 129, pp. 283 - 295. ISSN: 0924-2244
Faubel N; Makran M; Cilla A; Alegría A; Barberá R; Garcia-Llatas G(2022)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalJournal of Agricultural and Food Chemistry, 70, pp. 13223 - 13232. ISSN: 0021-8561
Cilla, A., López‐García, G., Barberá, R., Frazzitta, A., Restivo, I., Tesoriere, L., & Attanzio, A.(2022)Antiproliferative effects of bioaccessible fractions of honeys from Sicilian black honeybee (Apis mellifera ssp. sicula) on human colorectal carcinoma cells.International Journal of Food Science and Technology. ISSN: 0950-5423
Alina Kondrashina, Elena Arranz, Antonio Cilla, Miguel A. Faria, Marta Santos-Hernández, Beatriz Miralles, Negin Hashemi, Martin Krøyer Rasmussen, Jette F. Young, Reyes Barberá, Gianfranco Mamone, Lidia Tomás-Cobos, Shanna Bastiaan-Net, Milena Corredig, Linda Giblin(2024)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalCritical Reviews in Food Science and Nutrition. ISSN: 1040-8398
Nerea Faubel; Antonio Cilla; Amparo Alegría; Reyes Barberá; Guadalupe Garcia-Llatas(2023)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalFood Reviews International, 39, pp. 7126 - 7147. ISSN: 8755-9129
Diego Miedes; Mussa Makran; Antonio Cilla; Reyes Barberá; Guadalupe Garcia-Llatas; Amparo Alegría(2023)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalFood & Function, 14, pp. 6012 - 6022. ISSN: 2042-6496
Nerea Faubel; Reyes Barberá; Guadalupe Garcia-Llatas(2024)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalJournal of Agricultural and Food Chemistry, 72, pp. 15672 - 15679. ISSN: 0021-8561
Nerea Faubel; Mussa Makran; Reyes Barberá; Guadalupe Garcia-Llatas; Ilenia Concetta Giardina; Luisa Tesoriere; Alessandro Attanzio; Antonio Cilla(2024)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalFood & Function, 15, pp. 6502 - 6511. ISSN: 2042-6496