Estudis fonamentals i desenvolupament d'aplicacions analítiques en cromatografia líquida en totes les modalitats (convencional, capil·lar i nano), electroforesi i electrocromatografia capil·lar, i espectrometria de masses. Estudis al voltant de cromatografia d'alta temperatura. Desenvolupament de noves fases estacionàries amb i sense nanopartícules per cromatografia, electrocromatografia capil·lar i per a preconcentració en electroforesi capil·lar. Estudis fonamentals acosta del disseny i fabricació de noves fases estacionàries monolítiques. Mètodes d'anàlisi de productes industrials: de neteja, cosmètics, olis vegetals i altres. Mètodes d'anàlisi de residus industrials en el medi ambient aquàtic. Mètodes d'anàlisi de compostos farmacèutics quirals. Mètodes d'anàlisi de mostres biològiques.
- Cromatografia líquida, electroforesi capil·lar i espectrometria de masses: desenvolupament teòric, avanços tècnics i aplicacions.
- Desenvolupament de fases estacionàries monolítiques
Desenvolupament de fases estacionàries monolítiques per cromatografia líquida capil·lar, nano i electrocromatografia.
- Aplicacions analítiques de la cromatografia liquida (HPLC)
Desenvolupament d'aplicacions analítiques de la cromatografia liquida (HPLC).
- Aplicacions analítiques de l'electroforesi capil·lar
Aplicacions analítiques de l'electroforesi capil·lar i tècniques relacionades, incloent altres tècniques d'electroseparació capil·lar, com la cromatografia capil·lar electrocinèntica, l'electroforesi capil·lar en gel i la electrocromatografia capil·lar (CEC).
- LERMA GARCIA, MARIA JESUS
- Alumn.-Servei de Formacio Permanent
- Secretari/a de Departament
- ContraerExpandirLERMA GARCIA, MARIA JESUSAlumn.-Servei de Formacio PermanentSecretari/a de Departament
Peris Vicente, J.; Lerma García, M.J.; Simó Alfonso, E.F.; Gimeno Adelantado, J.V.; Doménech Carbó, M.T.(2007)Use of linear discriminant analysis applied to vibrational spectroscopy data to characterize commercial varnishes employed for art purposes.Analytica Chimica Acta, 589, pp. 208 - 215. ISSN: 0003-2670
María Jesús Lerma-García, Ernesto F. Simó-Alfonso, Guillermo Ramis-Ramos, José M. Herrero-Martínez(2007)Determination of tocopherols in vegetable oils by CEC using methacrylate ester-based monolithic columns.Electrophoresis, 28, pp. 4128 - 4135. ISSN: 0173-0835
María J. Lerma-García, Guillermo Ramis-Ramos, José M. Herrero-Martínez, Ernesto F. Simó-Alfonso(2007)Classification of vegetable oils according to their botanical origin using amino acid profiles established by direct infusion mass spectrometry.Rapid Communications in Mass Spectrometry, 21, pp. 3751 - 3755. ISSN: 0951-4198
M.J. Lerma-García, J.M. Herrero-Martínez, G. Ramis-Ramos, E.F. Simó-Alfonso(2008)Evaluation of the quality of olive oil using fatty acid profiles by direct infusion electrospray ionization mass spectrometry.Food Chemistry, 107, pp. 1307 - 1313. ISSN: 0308-8146
M.J. Lerma-García, J.M. Herrero-Martínez, G. Ramis-Ramos, E.F. Simó-Alfonso(2008)Prediction of the genetic variety of Spanish extra virgin olive oils using fatty acid and phenolic compound profiles established by direct infusion mass spectrometry.Food Chemistry, 108(3), pp. 1142 - 1148. ISSN: 0308-8146
M.J. Lerma-García, G. Ramis-Ramos, J.M. Herrero-Martínez, E.F. Simó-Alfonso(2008)Classification of vegetable oils according to their botanical origin using sterol profiles established by direct infusion mass spectrometry.Rapid Communications in Mass Spectrometry, 22(7), pp. 973 - 978. ISSN: 0951-4198
M.J. Lerma-García, E.F. Simó-Alfonso, G. Ramis-Ramos, J.M. Herrero-Martínez(2008)Rapid determination of sterols in vegetable oils by CEC using methacrylate ester-based monolithic columns.Electrophoresis, 29(22), pp. 4603 - 4611. ISSN: 0173-0835
Lerma-García, M.J.; Ramis-Ramos, G.; Herrero-Martínez, J.M.; Gimeno-Adelantado, J.V.; Simó-Alfonso, E.F.(2009)Characterization of the alcoholic fraction of vegetable oils by derivatization with diphenic anhydride followed by high-performance liquid chromatography with spectrophotometric and mass spectrometric detection.Journal of Chromatography A, 1216(2), pp. 230 - 236. ISSN: 0021-9673
M.J. Lerma-García; J.M. Herrero-Martínez; G. Ramis-Ramos; C. Mongay-Fernández; E.F. Simó-Alfonso(2009)Prediction of the curing time of Spanish hams using peptide profiles established by capillary zone electrophoresis.Food Chemistry, 113(2), pp. 635 - 639. ISSN: 0308-8146
M.J. Lerma-García; J.M. Herrero-Martínez; E.F. Simó-Alfonso; C.R.B. Mendonça; G. Ramis-Ramos(2009)Composition, industrial processing and applications of rice bran gamma-oryzanol.Food Chemistry, 115, pp. 389 - 404. ISSN: 0308-8146
M.J. Lerma- García, E.F. Simó-Alfonso, A. Bendini, L. Cerretani(2009)Metal oxide semiconductor sensors for monitoring of oxidative status evolution and sensory analysis of virgin olive oils with different phenolic content.Food Chemistry, 117, pp. 608 - 614. ISSN: 0308-8146
M.J. Lerma-García; G. Ramis-Ramos; J.M. Herrero-Martínez; E.F. Simó-Alfonso(2010)Authentication of extra virgin olive oils by Fourier-transform infrared spectroscopy.Food Chemistry, 118, pp. 78 - 83. ISSN: 0308-8146
V. Ribeiro Pestana, R.C. Zambiazi, C.R.B. Mendonça, M.H. Bruscatto, M.J. Lerma-García and G. Ramis-Ramos(2008)Quality Changes and Tocopherols and γ-Orizanol Concentrations in Rice Bran Oil During the Refining Process.Journal of the American Oil Chemists Society, 85(11), pp. 1013 - 1019. ISSN: 0003-021X
María Jesús Lerma-García, Ernesto Francisco Simó-Alfonso, Alessandra Bendini, Lorenzo Cerretani(2009)Impiego di sensori semiconduttori a ossido di metallo (MOS) e dell'analisi sensoriale per il monitoraggio dell'evoluzione dello stato ossidativo di oli vergini di oliva.Ingredienti Alimentari(45), pp. 12 - 22. ISSN: 1594-0543
M.J. Lerma-García, E.F. Simó-Alfonso, E. Chiavaro, A. Bendini, G. Lercker, L. Cerretani(2009)Study of chemical changes produced in virgin olive oils with different phenolic content during an accelerated storage treatment.Journal of Agricultural and Food Chemistry, 57, pp. 7834 - 7840. ISSN: 0021-8561
M. J. Lerma-García, C. Lantano, E. Chiavaro, L. Cerretani, J. M. Herrero-Martínez, E. F. Simó-Alfonso(2009)Classification of extra virgin olive oils according to their geographical origin using phenolic compound profiles obtained by capillary electrochromatography.Food Research International, 42, pp. 1446 - 1452. ISSN: 0963-9969
M.J. Lerma-García, J.M. Herrero-Martínez, E.F. Simó-Alfonso, G. Lercker, L. Cerretani(2009)Evaluation of the oxidative status of virgin olive oils with different phenolic content by direct infusion atmospheric pressure chemical ionization mass spectrometry.Analytical and Bioanalytical Chemistry, 395, pp. 1543 - 1550. ISSN: 1618-2642
Victoria Concha-Herrera, María Jesús Lerma-García, José Manuel Herrero-Martínez, Ernesto Francisco Simó-Alfonso(2009)Prediction of the Genetic Variety of Extra Virgin Olive Oils Produced at La Comunitat Valenciana, Spain, by Fourier-Transform Infrared Spectroscopy.Journal of Agricultural and Food Chemistry, 57, pp. 9985 - 9989. ISSN: 0021-8561
MARÍA JESÚS LERMA-GARCIA, ERNESTO F. SIMÓ-ALFONSO, ALESSANDRA BENDINI, LORENZO CERRETANI(2009)Rapid Evaluation of Oxidized Fatty Acid Concentration in Virgin Olive Oils Using Metal Oxide Semiconductor Sensors and Multiple Linear Regression.Journal of Agricultural and Food Chemistry, 57, pp. 9365 - 9369. ISSN: 0021-8561
M.J. Lerma-García, V. Concha-Herrera, J.M. Herrero-Martínez, E.F. Simó-Alfonso(2009)Classification of Extra Virgin Olive Oils Produced at La Comunitat Valenciana According to Their Genetic Variety Using Sterol Profiles Established by High Performance Liquid Chromatography with Mass Spectrometry Detection.Journal of Agricultural and Food Chemistry, 57, pp. 10512 - 10517. ISSN: 0021-8561
LORENZO CERRETANI, MARÍA JESÚS LERMA-GARCÍA, JOSÉ MANUEL HERRERO-MARTÍNEZ, TULLIA GALLINA-TOSCHI, AND ERNESTO FRANCISCO SIMÓ-ALFONSO(2010)Determination of Tocopherols and Tocotrienols in Vegetable Oils by Nanoliquid Chromatography with Ultraviolet-Visible Detection Using a Silica Monolithic Column.Journal of Agricultural and Food Chemistry, 58, pp. 757 - 761. ISSN: 0021-8561
V. Concha-Herrera, M.J. Lerma-García, J.M. Herrero-Martínez, E.F. Simó-Alfonso(2010)Classification of vegetable oils according to their botanical origin using amino acid profiles established by High Performance Liquid Chromatography with UV-vis detection: A first approach.Food Chemistry, 120, pp. 1149 - 1154. ISSN: 0308-8146
MARÍA JESÚS LERMA-GARCÍA, ERNESTO FRANCISCO SIMÓ-ALFONSO, ALBERTO MÉNDEZ, JOSEP LLUÍS LLIBERIA, JOSÉ MANUEL HERRERO-MARTÍNEZ(2010)Fast separation and determination of sterols in vegetable oils by ultraperformance liquid chromatography with atmospheric pressure chemical ionization mass spectrometry detection.Journal of Agricultural and Food Chemistry, 58(5), pp. 2771 - 2776. ISSN: 0021-8561
M.J. Lerma-García, L. Cerretani, C. Cevoli, E.F. Simó-Alfonso, A. Bendini, T. Gallina Toschi(2010)Use of electronic nose to determine defect percentage in oils. Comparison with sensory panel results.Sensors and Actuators B-Chemical, 147, pp. 283 - 289. ISSN: 0925-4005
María Jesús Lerma-García, Lorenzo Cerretani, José Manuel Herrero-Martínez, Alessandra Bendini, Ernesto Francisco Simó-Alfonso(2010)Methacrylate ester-based monolithic columns for nano-LC separation of tocopherols in vegetable oils.Journal of Separation Science, 33(17-18), pp. 2681 - 2687. ISSN: 1615-9306
M.J. Lerma-García, E.F. Simó-Alfonso, A. Bendini, L. Cerretani(2011)Rapid evaluation of oxidised fatty acid concentration in virgin olive oil using Fourier-transform infrared spectroscopy and multiple linear regression.Food Chemistry, 124, pp. 679 - 684. ISSN: 0308-8146
M.J. Lerma-García, A. Gori, L. Cerretani, E.F. Simó-Alfonso, M.F. Caboni(2010)Classification of Pecorino cheeses produced in Italy according to their ripening time and manufacturing technique using Fourier transform infrared spectroscopy.Journal of Dairy Science, 93, pp. 4490 - 4496. ISSN: 0022-0302
M.J. Lerma-García, E.F. Simó-Alfonso, A. Méndez, J.L. Lliberia, J.M. Herrero-Martínez(2011)Classification of extra virgin olive oils according to their genetic variety using linear discriminant analysis of sterol profiles established by ultra-performance liquid chromatography with mass spectrometry detection.Food Research International, 44(1), pp. 103 - 108. ISSN: 0963-9969
Y. Saucedo-Hernández; M.J. Lerma-García; J.M. Herrero-Martínez; G. Ramis-Ramos; E. Jorge-Rodríguez; E.F. Simó-Alfonso(2011)Classification of pumpkin seed oils according to their species and genetic variety by attenuated total reflection Fourier-transform infrared spectroscopy.Journal of Agricultural and Food Chemistry, 59(8), pp. 4125 - 4129. ISSN: 0021-8561
M.J. Lerma-García, M. Vergara-Barberán, J.M. Herrero-Martínez, E.F. Simó-Alfonso(2011)Acrylate ester-based monolithic columns for capillary electrochromatography separation of triacylglycerols in vegetable oils.Journal of Chromatography A, 1218, pp. 7528 - 7533. ISSN: 0021-9673
M.J. Lerma-García, R. Lusardi, E. Chiavaro, L. Cerretani, A. Bendini, G. Ramis-Ramos, E.F. Simó-Alfonso(2011)Use of triacylglycerol profiles established by high performance liquid chromatography with ultraviolet-visible detection to predict the botanical origin of vegetable oils.Journal of Chromatography A, 1218, pp. 7521 - 7527. ISSN: 0021-9673
M. Vergara-Barberán, A. Escrig-Doménech, M.J. Lerma-García, E.F. Simó-Alfonso, J.M. Herrero-Martínez(2011)Capillary electrophoresis of free fatty acids by indirect ultraviolet detection: Application to the classification of vegetable oils according to their botanical origin.Journal of Agricultural and Food Chemistry, 59, pp. 10775 - 10780. ISSN: 0021-8561
E. Jorge Rodríguez; G. Ramis-Ramos; Y. Vander Heyden; E.F. Simó-Alfonso; M.J. Lerma-García; Y. Saucedo-Hernández; U. Monteagudo; Y. Morales, B. Holgado; J.M. Herrero-Martínez(2012)Chemical composition, antioxidant properties and antimicrobial activity of the essential oil of Murraya paniculata leaves from the mountains of Central Cuba.Natural Product Communications, 7(11), pp. 1527 - 1530. ISSN: 1934-578X
María Jesús Lerma-García; Ernesto F. Simó-Alfonso; Mohammed Zougagh; Ángel Rios(2013)Use of gold nanoparticle-coated sorbent materials for the selective preconcentration of sulfonylurea herbicides in water samples and determination by capillary liquid chromatography.Talanta, 105, pp. 372 - 378. ISSN: 0039-9140
M. Bouri, M.J. Lerma-García, R. Salghi, M. Zougagh, A. Ríos(2012)Selective extraction and determination of catecholamines in urine samples by using a dopamine magnetic molecularly imprinted polymer and capillary electrophoresis.Talanta, 99, pp. 897 - 903. ISSN: 0039-9140
M. Navarro-Pascual-Ahuir; M.J. Lerma-García; G. Ramis-Ramos; E.F. Simó-Alfonso; J.M. Herrero-Martinez(2013)Preparation and evaluation of lauryl methacrylate monoliths with embedded silver nanoparticles for capillary electrochromatography.Electrophoresis, 34, pp. 925 - 934. ISSN: 0173-0835
Elisa Jorge Rodríguez; Yanelis Saucedo-Hernández; Yvan Vander Heyden; Ernesto F. Simó-Alfonso; Guillermo Ramis-Ramos; María Jesús Lerma-García; Urbano Monteagudo; Luis Bravo; Mildred Medinillaa; Yuriam de Armas; José Manuel Herrero-Martínez(2013)Chemical analysis and antioxidant activity of the essential oils of three Piperacea especies growing in the central region of Cuba.Natural Product Communications, 8(9), pp. 1325 - 1328. ISSN: 1934-578X
M.J. Lerma-García, M. Zougagh, A. Ríos(2013)Magnetic molecular imprint-based extraction of sulfonylurea herbicides and their determination by capillary liquid chromatography.Microchimica Acta, 180, pp. 363 - 370. ISSN: 0026-3672
María Vergara-Barberán; María Jesús Lerma-García; José Manuel Herrero-Martínez; Ernesto Francisco Simó-Alfonso(2014)Efficient Extraction of Olive Pulp and Stone Proteins by using an Enzimatic-Assisted Method.Journal of Food Science, 79(7), pp. 1298 - 1304. ISSN: 0022-1147
María Vergara-Barberán; María Jesús Lerma-García; José Manuel Herrero-Martínez; Ernesto Francisco Simó-Alfonso(2014)Use of protein profiles established by CZE to predict the cultivar of olive leaves and pulps.Electrophoresis, 35(11), pp. 1652 - 1659. ISSN: 0173-0835
María Vergara-Barberán; María Jesús Lerma-García; José Manuel Herrero-Martínez; Ernesto Francisco Simó-Alfonso(2014)Grup d'Investigació en Cromatografia Líquida, Electroforesi Capil·lar i Espectrometria de MassesAnalytical and Bioanalytical Chemistry, 406(6), pp. 1731 - 1738. ISSN: 1618-2642
Lerma-García, M.J.; D'Amato, A.; Fasoli, E.; Simó-Alfonso, E.F.; Righetti, P.G.(2014)Grup d'Investigació en Cromatografia Líquida, Electroforesi Capil·lar i Espectrometria de MassesBiochimica Et Biophysica Acta-Proteins and Proteomics, 1844(9), pp. 1493 - 1499. ISSN: 1570-9639
Comandini, P.; Lerma-García, M.J.; Simó-Alfonso, E.F.; Toschi, T.G.(2014)Grup d'Investigació en Cromatografia Líquida, Electroforesi Capil·lar i Espectrometria de MassesFood Chemistry, 157, pp. 290 - 295. ISSN: 0308-8146
María Jesús Lerma-García; Mónica Avila, Ernesto Francisco Simó-Alfonso, Angel Rios; Mohammed Zougagh(2014)Synthesis of gold nanoparticles using phenolic acids and its application in catalysis.Journal of Materials and Environmental Science, 5(6), pp. 1919 - 1926. ISSN: 2028-2508
M. Navarro-Pascual-Ahuir; M.J. Lerma-García; E.F. Simó-Alfonso; J.M. Herrero-Martinez(2015)Rapid differentiation of comercial juices and blends by using sugar profiles obtaines by capillary zone electrophoresis with indirect UV detection.Journal of Agricultural and Food Chemistry, 63(10), pp. 2639 - 2646. ISSN: 0021-8561
M. Navarro-Pascual-Ahuir; M.J. Lerma-García; E.F. Simó-Alfonso; J.M. Herrero-Martinez(2015)Quality control of fruit juices by using organic acids determined by capillary zone electrophoresis with poly(vinyl alcohol)-coated bubble cell capillaries.Food Chemistry, 188, pp. 596 - 603. ISSN: 0308-8146
Comandini, P.; Lerma-García, M.J.; Massanova, P.; Simó-Alfonso, E.F.; Toschi, T.G.(2015)Grup d'Investigació en Cromatografia Líquida, Electroforesi Capil·lar i Espectrometria de MassesJournal of Chemical Technology and Biotechnology, 90(6), pp. 1086 - 1093. ISSN: 0268-2575
Troya, F.; Lerma-García, M.J.; Herrero-Martínez, J.M.; Simó-Alfonso, E.F.(2015)Grup d'Investigació en Cromatografia Líquida, Electroforesi Capil·lar i Espectrometria de MassesFood Chemistry, 167, pp. 36 - 39. ISSN: 0308-8146
M. Vergara-Barberán, M.J. Lerma-García, J.M. Herrero-Martínez, E.F. Simó-Alfonso(2015)Use of an enzyme-assisted method to improve protein extraction from olive leaves.Food Chemistry, 169, pp. 28 - 33. ISSN: 0308-8146
María Vergara-Barberán; María Jesús Lerma-García; José Manuel Herrero-Martínez; Ernesto Francisco Simó-Alfonso(2015)Grup d'Investigació en Cromatografia Líquida, Electroforesi Capil·lar i Espectrometria de MassesEuropean Journal of Lipid Science and Technology, 117, pp. 1473 - 1479. ISSN: 1438-7697
M.J. Lerma-García, G. Ramis-Ramos, J.M. Herrero-Martínez, E.F. Simó-Alfonso.(2009)Authentication of extra virgin olive oils by Fourier-transform infrared spectroscopy.Food Chemistry, 118, pp. 78 - 83. ISSN: 0308-8146
M.J. Lerma-García; Y. Saucedo-Hernández; J.M. Herrero-Martínez; G. Ramis-Ramos; E. Jorge-Rodríguez; E.F. Simó-Alfonso(2015)Grup d'Investigació en Cromatografia Líquida, Electroforesi Capil·lar i Espectrometria de MassesEuropean Journal of Lipid Science and Technology, 117(3), pp. 331 - 337. ISSN: 1438-7697
MARÍA JESÚS LERMA-GARCÍA, ERNESTO FRANCISCO SIMÓ-ALFONSO, ALESSANDRA BENDINI, LORENZO CERRETANI,(2009)IMPIEGO DI SENSORI SEMICONDUTTORI A OSSIDO DI METALLO (MOS).Ingredienti Alimentari(45), pp. 13 - 22. ISSN: 1594-0543
Marwa Abdallah; María Vergara-Barberán; María Jesús Lerma-García; José Manuel Herrero-Martínez; Ernesto F. Simó-Alfonso; Mokhtar Guerfel(2016)Grup d'Investigació en Cromatografia Líquida, Electroforesi Capil·lar i Espectrometria de MassesEuropean Journal of Lipid Science and Technology, 118, pp. 735 - 743. ISSN: 1438-7697
María Vergara-Barberán, María Jesús Lerma-García, Ernesto Francisco Simó-Alfonso, José Manuel Herrero-Martínez(2016)Grup d'Investigació en Cromatografia Líquida, Electroforesi Capil·lar i Espectrometria de MassesAnalytica Chimica Acta, 917, pp. 37 - 43. ISSN: 0003-2670
Marwa Abdallah; María Vergara‑Barberán; María Jesús Lerma‑García; José Manuel Herrero‑Martínez; Mokhtar Zarrouk; Mokhtar Guerfel; Ernesto Francisco Simó‑Alfonso(2016)Grup d'Investigació en Cromatografia Líquida, Electroforesi Capil·lar i Espectrometria de MassesEuropean Food Research and Technology, 242, pp. 1607 - 1619. ISSN: 1438-2377
Marwa Abdallah; María Vergara-Barberán; María Jesus Lerma-García; José Manuel Herrero-Martínez; Ernesto F. Simó-Alfonso; Mokhtar Guerfel(2016)Grup d'Investigació en Cromatografia Líquida, Electroforesi Capil·lar i Espectrometria de MassesEuropean Journal of Lipid Science and Technology, 118, pp. 1236 - 1242. ISSN: 1438-7697
María Navarro-Pascual-Ahuir; María Jesús Lerma-García; Ernesto F. Simó-Alfonso; José Manuel Herrero-Martínez(2016)Grup d'Investigació en Cromatografia Líquida, Electroforesi Capil·lar i Espectrometria de MassesFood Control, 63, pp. 110 - 116. ISSN: 0956-7135
María Vergara-Barberán; Óscar Mompó-Roselló; María Jesús Lerma-García; José Manuel Herrero-Martínez; Ernesto Francisco Simó-Alfonso(2017)Grup d'Investigació en Cromatografia Líquida, Electroforesi Capil·lar i Espectrometria de MassesFood Control, 72, pp. 14 - 19. ISSN: 0956-7135
María Vergara-Barberán; María Jesús Lerma-García; Ernesto Francisco Simó-Alfonso; José Manuel Herrero-Martínez(2017)Grup d'Investigació en Cromatografia Líquida, Electroforesi Capil·lar i Espectrometria de MassesMicrochimica Acta. ISSN: 0026-3672
Villar-García, J; Güerri-Fernández, R; Moya, A; González, A; Hernández, JJ; Lerma, E; Guelar, A; Sorli, L; Horcajada, JP; Artacho, A; D'Auria, G; Knobel, H.(2017)Grup d'Investigació en Cromatografia Líquida, Electroforesi Capil·lar i Espectrometria de MassesPlos One, 12(4). ISSN: 1932-6203
María Vergara-Barberán, María Jesús Lerma-García, Maria Nicoletti, Ernesto Francisco Simó-Alfonso, José Manuel Herrero-Martínez, Elisa Fasoli, Pier Giorgio Righetti(2017)Proteomic fingerprinting of mistletoe (Viscum album L.) via combinatorial peptide ligand libraries and mass spectrometry analysis.Journal Of Proteomics, 164, pp. 52 - 58. ISSN: 1874-3919
Isabel Ten-Doménech; Héctor Martínez-Pérez-Cejuela; María Jesús Lerma-García; Ernesto Francisco Simó-Alfonso; José Manuel Herrero-Martínez(2017)Grup d'Investigació en Cromatografia Líquida, Electroforesi Capil·lar i Espectrometria de MassesMicrochimica Acta, 184, pp. 3389 - 3397. ISSN: 0026-3672
Marwa Abdallah; · María Vergara‑Barberán;· María Jesús Lerma‑García; José Manuel Herrero‑Martínez; · Mokhtar Zarrouk; · Mokhtar Guerfel; Ernesto Francisco Simó‑Alfonso(2018)Grup d'Investigació en Cromatografia Líquida, Electroforesi Capil·lar i Espectrometria de MassesEuropean Food Research and Technology. ISSN: 1438-2377
María Navarro-Pascual-Ahuir; María Jesús Lerma-García; Ernesto F. Simó-Alfonso; José Manuel Herrero-Martínez(2017)Grup d'Investigació en Cromatografia Líquida, Electroforesi Capil·lar i Espectrometria de MassesFood Analytical Methods, 10(12), pp. 3991 - 4002. ISSN: 1936-9751
María Jesús Lerma-García; Maria Nicoletti; Ernesto Francisco Simó-Alfonso ; Pier Giorgio Righetti; Elisa Fasoli(2019)Proteomic fingerprinting of apple fruit, juice, and cider via combinatorial peptide ligand libraries and MS analysis.Electrophoresis, 10(2), pp. 266 - 271. ISSN: 0173-0835
V. Cortés; P. Talens; J.M. Barat; M.J. Lerma‑García(2018)Potential of NIR spectroscopy to predict amygdalin content established by HPLC in intact almonds and classification based on almond bitterness.Food Control, 91, pp. 68 - 75. ISSN: 0956-7135
I. Fernández-Segovia; M.J. Lerma-García; A. Fuentes; J.M. Barat(2018)Characterization of Spanish powdered seaweeds: Composition, antioxidant capacity and technological properties.Food Research International, 111, pp. 212 - 219. ISSN: 0963-9969
V. Cortés; J.M. Barat; P. Talens; J. Blasco; M.J. Lerma‑García(2018)A comparison between NIR and ATR-FTIR spectroscopy for varietal differentiation of Spanish intact almonds.Food Control, 94, pp. 241 - 248. ISSN: 0956-7135
María Vergara-Barberán, Enrique Javier Carrasco-Correa, María Jesús Lerma-García, Ernesto Francisco Simón-Alfonso, José Manuel Herrero-Martínez(2019)Grup d'Investigació en Cromatografia Líquida, Electroforesi Capil·lar i Espectrometria de MassesAnalytica Chimica Acta. ISSN: 0003-2670
Enrique Javier Carrasco Correa; María Vergara Barberán; María Jesús Lerma García; Francesc Albert Esteve Turrillas; Sergio Armenta; M. Luisa Cervera; Ernesto Francisco Simó Alfonso; José Manuel Herrero Martínez(2020)Gamificación en el aula: aplicación de socrative en asignaturas teóricas y prácticas del área de Química Analítica.Actualidad Analítica, 69, pp. 6 - 8. ISSN: 2340-8006
Francesc Albert Esteve Turrillas; Sergio Armenta; M. Luisa Cervera; María Jesús Lerma García; Enrique Javier Carrasco Correa; María Vergara Barberán; Ernesto Francisco Simó Alfonso; José Manuel Herrero Martínez(2020)Empleo de vídeos demostrativos para asignaturas de laboratorio de química analítica en un escenario de flipped teaching.Actualidad Analítica, 69, pp. 21 - 24. ISSN: 2340-8006
V. Cortés; P. Talens; J.M. Barat y M.J. Lerma-García(2019)Discrimination of intact almonds according to their bitterness and prediction of amygdalin concentration by Fourier transform infrared spectroscopy.Postharvest Biology and Technology, 148, pp. 236 - 241. ISSN: 0925-5214
I. Khemakhem; A. Fuentes; M.J Lerma-García; M. Ali Ayadi; M. Bouaziz y J.M. Barat(2019)Olive leaf extracts for shelf life extension of salmon burgers.Food Science and Technology International, 25, pp. 91 - 100. ISSN: 1082-0132
M.A. Quelal-Vasconez; M.J. Lerma-García; E. Perez-Esteve; A. Arnau-Bonachera; J.M. Barat; P. Talens(2019)Fast detection of cocoa shell in cocoa powders by near infrared spectroscopy and multivariate analysis.Food Control(99), pp. 68 - 72. ISSN: 0956-7135
María Vergara-Barberán, Enrique Javier Carrasco-Correa, María Jesús Lerma-García, Ernesto Francisco Simó-Alfonso, José Manuel Herrero-Martínez(2018)Fases estacionarias monolíticas poliméricas y su maridaje con técnicas de separación miniaturizadas y sistemas de microextracción.Actualidad Analítica, 64, pp. 38 - 41. ISSN: 2340-8006
Guadalupe, Grobert A.; Lerma García, María Jesús; Fuentes, A.; Barat, Jose M.; Bas Cerdá, María del Carmen; Fernández Segovia, Isabel(2019)Grup d'Investigació en Cromatografia Líquida, Electroforesi Capil·lar i Espectrometria de MassesBritish Food Journal, 121, pp. 2148 - 2162. ISSN: 0007-070X
M.A. Quelal-Vásconez; M.J. Lerma-García; É. Pérez-Esteve; A. Arnau-Bonachera; J.M. Barat y P. Talens(2019)Changes in methylxanthines and flavanols during cocoa powder processing and their quantification by near-infrared spectroscopy.Lwt-Food Science And Technology, 117, p. 108598. ISSN: 0023-6438
Ancuta Moga; María Vergara-Barberán; María Jesús Lerma-García; Enrique Javier Carrasco-Correa; José Manuel Herrero-Martínez; Ernesto Francisco Simó-Alfonso(2021)Determination of antibiotics in meat samples using analytical methodologies: A review.Comprehensive Reviews In Food Science And Food Safety, 20(2), pp. 1681 - 1716. ISSN: 1541-4337
María Vergara-Barberán, María Jesús Lerma-García, Ancuta Moga, Enrique Javier Carrasco-Correa, Héctor Martínez-Pérez-Cejuela, Miriam Beneito-Cambra, Ernesto Francisco Simó-Alfonso, José Manuel Herrero-Martínez(2021)Grup d'Investigació en Cromatografia Líquida, Electroforesi Capil·lar i Espectrometria de MassesTrac-Trends in Analytical Chemistry. ISSN: 0165-9936
Oscar Mompó-Roselló; María Vergara-Barberán; María Jesús Lerma-García; Ernesto F. Simó-Alfonso; José Manuel Herrero-Martínez(2021)Grup d'Investigació en Cromatografia Líquida, Electroforesi Capil·lar i Espectrometria de MassesMicrochemical Journal, 164, p. 106018. ISSN: 0026-265X
Ancuta Moga; María Vergara-Barberán; María Jesús Lerma-García; José Manuel Herrero-Martínez; Ernesto Francisco Simó-Alfonso(2020)Grup d'Investigació en Cromatografia Líquida, Electroforesi Capil·lar i Espectrometria de MassesMicrochemical Journal, 157, p. 104931. ISSN: 0026-265X
Héctor Martínez-Pérez-Cejuela; Enrique Javier Carrasco-Correa; Ancuta Moga; María Vergara-Barberán; Miriam Beneito-Cambra; María Jesús Lerma-García; Ernesto Francisco Simó-Alfonso; José Manuel Herrero-Martínez(2022)Reticular framework materials in miniaturized and emerging formats in analytical chemistry.Journal of Chromatography A. ISSN: 0021-9673
Ourida Benouamane; María Vergara-Barberán: Abdelaziz Benaziza; María Celia García-Alvarez-Coque; Ernesto Simó-Alfonso; Bernard China; María Jesús Lerma-García(2022)Characterization of different cultivars of Algerian date palm (Phoenix dactylifera L.) leaves and pollen by comprehensive two-dimensional liquid chromatography of phenolic compounds extracted with different solvents.Microchemical Journal, 182, p. 107874. ISSN: 0026-265X
María Vergara-Barberán; María Jesús Lerma-García; Ernesto F. Simó-Alfonso; Marta García-Hernández; M. Elena Martín; Ana García-Sacristán; Víctor M.González; José Manuel Herrero-Martínez(2022)Grup d'Investigació en Cromatografia Líquida, Electroforesi Capil·lar i Espectrometria de MassesAnalytica Chimica Acta, 1192, p. 339334. ISSN: 0003-2670
Clara Saweres-Argüelles; Icíar Ramírez-Novillo; María Vergara-Barberán; Enrique Javier Carrasco-Correa; María Jesús Lerma-García; Ernesto Francisco Simó-Alfonso(2022)Skin absorption of inorganic nanoparticles and their toxicity: a review.European Journal of Pharmaceutics and Biopharmaceutics. ISSN: 0939-6411
Miriam Beneito-Cambra; Héctor Martínez-Pérez-Cejuela; María Vergara-Barberán; Enrique Javier Carrasco-Correa; Ernesto Francisco Simó-Alfonso; José Manuel Herrero-Martínez; María Jesús Lerma-García(2022)Grabación de vídeos instructivos por parte del alumnado como herramienta de autoaprendizaje y autoevaluación en el laboratorio de Química Analítica.Actualidad Analítica. ISSN: 2340-8006
Maribel Alexandra Quelal-V´asconez; Riccardo Macchioni; Greta Livi, Édgar Pérez-Esteve; María Jesús Lerma-García; Pau Talens; José Manuel Barat; Mikael Agerlin Petersen; Rasmus Bro(2022)Automatic and non-targeted analysis of the volatile profile of natural and alkalized cocoa powders using SBSE-GC-MS and chemometrics.Food Chemistry(389), p. 133074. ISSN: 0308-8146
Publicacions en revistes
- Conreu de fruits oleaginosos
- Conreu d'espècies, plantes aromàtiques, medicinals i farmacèutiques
- Fabricació d'olis (excepte d'oliva) i greixos
- Fabricació de sabons, detergents i altres articles de neteja i abrillantament
- Fabricació d'oli d'oliva
- Altres activitats professionals, científiques i tècniques ncaa
- Altres tipus de recerca i desenvolupament en ciències naturals i tècniques
- Fabricació d'olis essencials
- Fabricació de perfums i productes de cosmètica
Campus Burjassot/Paterna
C/ Dr. Moliner, 50
46100 Burjassot (València)