UV Gandia Logo del portal

Sessió informativa Club de Mentors

Club Mentores

Date: 31 october 2019 at 19:00 to 21:00. Thursday.

 

Place: Saló de Graus

 
Description:

El Club de Mentors de la FdE pretén establir un nexe d'unió entre directius de prestigi, professors, egressats i estudiants de Màster de la Facultat amb l'objectiu de millorar l'educació i el desenvolupament professional dels estudiants que estiguen realitzant els seus estudis de Postgrau.

L'objectiu fonamental del Club de Mentors és proveir als estudiants de Postgrau d'un complement a la seua activitat acadèmica que permeta millorar el seu futur acompliment professional. Els membres del Club actuen com a mentors dels estudiants, donant suport en la preparació de la seua carrera professional i actuant com a guies en el desenvolupament de les seues activitats, generant així un valor afegit als seus estudis amb un alt impacte en el seu desenvolupament professional.

 
Organized by:

Club de Mentors de la Facultat d'Economia.

 

Contact: fac.economia@uv.es

 
 

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy