UV Gandia Logo del portal

Presentació del llibre “Els parlars valencians” al Ràfol d’Almúnia

Invitació a la presentació

Date: 4 october 2019 at 19:00 to 21:00. Friday.

 

Place: Saló de Plenaris del Ràfol d’Almúnia

 
Description:

Divendres 4 d’octubre a les 19 hores es presenta, al Saló de Plenaris del Ràfol d’Almúnia, el llibre “Els parlars valencians” de Vicent Beltran Calvo i Carles Segura-Llopes.

A l’acte hi intervindran, a més dels autors, José Vicente Rovira, alcalde de l’Ajuntament del Ràfol d’Almúnia i Josep Ochoa Monzó, regidor de Cultura de l’Ajuntament del Ràfol d’Almúnia. "Els parlars valencians" descriu, a partir d’un meritori treball de camp, la riquesa lingüística que presenta el català al País Valencià. L’obra s’organitza en quatre parts: la primera mostra una visió general de les característiques dels parlars descrits, mentre que en el segon apartat es classifica i descriu cadascuna de les varietats estudiades. La tercera està ordenada segons l’estructura tradicional de les monografies dialectals, que inclou la fonètica, la morfosintaxi i el lèxic. Tanca el llibre l’Atles lingüístic dels parlars valencians, amb 56 mapes a tot color on queden representades geogràficament les variacions lingüístiques. Els treballs que han donat lloc a aquest llibre han estat mereixedors del Premi IEC de Lexicografia i Onomàstica Joan Coromines 2017.

 
Organized by:

Publicacions de la Universitat de València.

 

Contact: marqueting@uv.es

 
More information:
 

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy