UV Gandia Logo del portal

Certificat d'Especialització en la gestió fiscal i laboral de l'autònom

Oberta la preinscripció, fins al dia 4 de març, de la setena edició del Certificat Universitari d'Especialització en la gestió fiscal i laboral de l'autònom, en la qual participa professorat pertanyent a l'Aula d'Emprenedoria en Economia Social i Sostenible (Aula Empresocial) de la Universitat de València i la Diputació de València.

 

Aquest curs té entre els seus objectius principals el permetre a l'empresariat individual o a les persones professionals que ja tenen un negoci en marxa l'abaratiment dels seus costos indirectes, facilitant-los els coneixements necessaris en els àmbits tributari i de seguretat social, perquè puguen gestionar autònomament la seua empresa.

A més, aquesta formació proporciona un substrat de coneixement bàsic en temes de tributació empresarial a aquells professionals interessats en una especialització posterior en la matèria. Així mateix, permet reciclar-se als qui ja fan aquestes tasques de gestió empresarial i impulsar a qui vol crear la seua empresa autònoma proporcionant-li la informació necessària per a complir amb els tràmits de constitució en matèria de seguretat social i de caràcter tributari.

El Certificat Universitari està organitzat pel Departament de Dret del Treball i de la Seguretat Social de la Universitat de València, sota la direcció del professor titular Manuel Alegre Nueno. Tindrà lloc entre els mesos de març i juny de 2022, i s'impartirà de forma totalment en línia a través de la Fundació ADEIT. El termini de preinscripció estarà obert fins al pròxim 4 de març, i tota la informació es pot consultar en aquest enllaç.

 

Date From 25 february 2022 to 4 march 2022. 24h. Every day.

 
 
Place

Online

 
Organized by

Aula Empresocial.

 

Contact uvempren@uv.es

 
More information