UV Gandia Logo del portal

Cartell de la cursa
Cursa solidària amb Ucraïna

Dissabte 30 d'abril es celebra la cursa solidària no competitiva per ajudar al poble d’Ucraïna, organitzada per la Universitat de València, la recaptació de la qual serà destinada al Comité Espanyol d’Ajuda al Refugiat (CEAR).

La iniciativa s’emmarca en les accions del pla ‘Universitat de València amb Ucraïna’, que inclou suport als estudiants que participen en programes de mobilitat, accions amb refugiats i activitats de voluntariat.

L’eixida i la meta estaran situades a l’esplanada del Palau de la Música. La prova consta de cinc quilòmetres que es poden realitzar corrent o marxant, per part de gent de qualsevol edat.

A banda de la inscripció, es pot fer un donatiu addicional. També existeix l’opció d’adquirir un dorsal 0 per a les persones que vulguen realitzar una donació i no puguen participar en la cursa.

El lliurament de dorsals per a la cursa s’efectuarà en la consergeria d’UVesports (Campus de Blasco Ibañez-avinguda de Menéndez i Pelayo, 19) divendres 29 d’abril de 10 a 14 hores, i de 16 a 20.

El dissabte es pot recollir també a l’esplanada davant del Palau de la Música (zona de carrera) des de les 8 fins a les 9:45.

 

Date 30 april 2022 at 10:00 to 13:00. Saturday.

 
 
Place

Eixida des de l'esplanada del Palau de la Música

 
Organized by

Universitat de València.

 

Contact servei.esports@uv.es

 
More information