UV Gandia Logo del portal

Sis estudiants amb llibres.
Cursos Campus d'idiomes (prematrícula oberta)
Face-to-face

La prematrícula estarà oberta fins al 15 de juliol que serà quan comence la matrícula als cursos Campus i al Lloc de treball.

 

L'alta taxa d'assistència als nostres cursos als campus es deu principalment a la comoditat que oferim en permetre als estudiants estudiar un idioma en el seu propi campus. Aquesta proximitat facilita l'assistència i optimitza el temps dels participants. A més, la nostra oferta s'adapta a la demanda real de cada campus, assegurant així una experiència d'aprenentatge òptima per a tots.

La reserva de plaça és un sistema implementat per a garantir la participació en els nostres cursos. La preinscripció està oberta fins al 15 de juliol, a 0 €. Posteriorment, la matrícula comença a partir del 15 de juliol. Aquest sistema assegura que aquells interessats a fer algun curs puguen fer-lo sense preocupacions de falta de plaça.

És important destacar que els nostres cursos de valencià i anglès estan dissenyats no sols per al domini de l'idioma, sinó també per a preparar als estudiants per a obtenir els certificats oficials de cada idioma. Aquests certificats són reconeguts internacionalment i són una eina inavaluable per al progrés acadèmic i professional dels nostres participants.

La prematrícula està dirigida tant a estudiants de la UV com al personal docent i administratiu (PDI/PAS/PI):

  • Cursos per a Estudiants UV:

Aquests cursos estan específicament dissenyats per als estudiants de la Universitat de València (UV). S'ajusten al calendari acadèmic i a les demandes estudiantils, oferint flexibilitat en els horaris perquè els alumnes puguen assistir a les classes sense interferir amb els seus compromisos acadèmics.

 

Campus Blasco Ibañez

Campus Burjassot-Paterna

Campus Tarongers

 

  • Cursos "Lloc de Treball" (PDI/PAS/PI):

    D'altra banda, els cursos "Lloc de Treball" estan dirigits al personal docent i administratiu de la UV. Aquests cursos estan dissenyats tenint en compte els horaris laborals dels participants, amb la majoria de les hores lectives programades dins de la jornada laboral. Això permet als empleats de la universitat millorar les seues habilitats lingüístiques sense afectar significativament el seu treball diari.

Campus Blasco Ibañez

Campus Burjassot-Paterna

Campus Tarongers

 

Date From 15 may 2024 to 15 july 2024. 24h. Every day.

 
 
Place

Centre d'Idiomes UV

Calle Serpis 25

Valencia (46022)

 
Organized by

Centre d'Idiomes UV.

 

Contact comunicacdi@uv.es

 
More information