UV Gandia Logo del portal

Cartell de l'acte
Seminari sobre Impacte Social de la Investigació en totes les disciplines
Face-to-face

Com emplenar l'impacte social en projectes d'investigació i currículums en totes les disciplines científiques.

 

Agències d'investigació, governs i programes d'investigació estan cada vegada més enfocats cap a l'impacte social. A conseqüència d'això, cal emplenar l'apartat d'impacte social en cada vegada més programes d'investigació i CVs. No obstant això, encara existeix una certa confusió sobre què és i què no és impacte social. Per això, hem organitzat un Seminari sobre com emplenar l'apartat d'impacte social.


El ponent serà Ramón Flecha, catedràtic emèrit de la Universitat de Barcelona, l'investigador més citat del món en el camp d'impacte social, segons Google Scholar. Va ser contractat per la Comissió Europea per a elaborar els criteris d'impacte social per a Horizon Europe. Va ser Chair de la Direcció General d'Investigació i Innovació per a l'avaluació intermèdia i ex-post en el Horizon 2020 de la Comissió Europea. Va ser President del Grup d'Experts en Metodologies d'Avaluació (compost per 17 membres de totes les disciplines científiques).

Inscripcióhttps://forms.gle/miSd5wFcjgTPdcox9

 

Date 29 january 2024 at 12:30 to 14:00. Monday.

 
 
Place

València

C/ de la Universitat, 2, Ciutat Vella.

València (46003)

 
Organized by

Grup d'Investigació White Rose. Impacte Social de l'Educació, Feminisme, Masculinitats i Superació de la Violència de Gènere. Dpto. Educació Comparada i Història de l'Educació. Universitat de València..

https://www.uv.es/uvweb/universidad/es/directorio/grupos-investigacion/educacion/grupo-1285956904519.html?p2=GIUV2023-593

 

Contact esther.roca@uv.es

 
More information
 
Tickets

Price: Actividad gratuita€

Buy tickets