UV Gandia Logo del portal

  • Universitat de València

Una conferència d’Empar Marco i un concert de Paco Ibáñez posen fi a la 34 Universitat d’Estiu de Gandia

  • September 28th, 2017
Empar Marco

Una conferència d’Empar Marco, directora general de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, i un concert del cantautor Paco Ibáñez posaren fi a la 34 Universitat d’Estiu de Gandia, que se celebrà del 17 al 21 de juliol a la capital de La Safor. Empar Marco parlà sobre ‘La redacció integrada: periodisme de qualitat en el nous informatius de la RTVV-web valenciana’.

D´altra banda, l’actuació del cantautor Paco Ibáñez, convertit en una icona de la lluita per la veritat i la llibertat, i ambaixador de la poesia al món, va incloure els seus clàssics més reivindicatius en un concert que va ser una proposta d´amor, llibertat i dignitat, un símbol de resistència davant la injustícia, la violència i l´horror.

La Universitat d’Estiu se celebrà sota el lema ‘Temps incerts’. Vora 400 persones es matricularen en els cursos i tallers programats, el quals comprenien sis grans àrees: el canvi climàtic, la sostenibilitat econòmica i l’economia col·laborativa, la postveritat, la memòria i la història, la salut i el benestar i comunicació, populisme i sostenibilitat.

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy