UV Gandia Logo del portal

L’Orquestra Filharmònica de la Universitat ofereix demà a Gandia el Concert de Nadal

  • UVGandia
  • December 18th, 2019
Image de la noticia
L'Orquestra Filharmònica a Gandia

La cita tindrà lloc demà dijous 19 de desembre a les 19.30h al Teatre Serrano. L’entrada és gratuïta. És la primera vegada que l’Orquestra ofereix aquest concert en la capital de La Safor.

Un concert per a tots els públics i les seues preferències musicals. Així s’ha plantejat l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València el tradicional Concert de Nadal que ofereix cada any en desembre i que enguany s’ofereix per primera vegada a Gandia.

El programa previst es divideix en dues parts. Una primera part més tradicional “per a gaudir de la música pura i historicista”, diu Beatriz Fernández la directora de l’Orquestra, que inclou quatre peces protagonitzades per compositors russos del segle XIX. Són ballets molt coneguts pel gran públic, com ‘La bella dorment’ de Txaikovski, amb valsos i poloneses, però també d’altres autors, com ara Glazunov o Glinka, que tanmateix han deixat la seua petjada en la història de la música russa.

Mentre, la segona part, serà més innovadora ja que pretén mostrar tot el conjunt artístic que pot haver damunt un escenari, amb la música com a fil conductor, a partir de l’obra ‘Lusmore’, un conte per a orquestra, narrador i cor de veus blanques composat per Ximo Arias Botías el 1985. Per aquesta segona part, l’Orquestra comptarà amb la col·laboració de l’actor Eduard Costa, qui actuarà de narrador.

Links: