UV Gandia Logo del portal

El Centre de Gandia romandrà tancat fins nou avís

  • UVGandia
  • March 23rd, 2020
Image de la noticia
Informació actualizada sobre la situació creada pel coronavirus

La declaració de l'estat d'alerta i les mesures de prevenció front al COVID-19 han determinat la suspensió de l'atenció presencial i el tancament al públic de les instalacions de la Universitat de València a Gandia. Els usuaris podran contactar amb nosaltres a través de fixe o del mail.

Una vegada decretat pel Govern l'Estat d'Alarma,el CENTRE DE GANDIA DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA, d'acord amb les mesures i instruccions dictades per la Rectora de la UV, i seguint les recomanacions dictades per les autoritats sanitàries, està totalment compromesa amb l'objectiu perseguit per tots de posar-li fre a la propagació del coronavirus COVID- 19, minimitzant així les seves conseqüències.

Atenent a tot això, ha quedat suspesa l'atenció presencial que sempre s'ha prestat als nostres usuaris/as. Quedant les nostres instal·lacions tancades al públic.

Malgrat l'anterior, continuem treballant per a prestar els serveis que tenim encarregats per la Universitat de València, en la nostra condició de mig propi, de la millor forma possible. Podran contactar amb nosaltres a través de la nostra adreça de correu electrònic: uvgandia@uv.es o a través del telèfon 96 204 48 20

En els següents enllaços podreu trobar la informació actualitzada tant per part de la Universitat de València com per la Fundació General de la Universitat de València

Resolucions de la Universitat de València en la situació d'emergència sanitària ocasionada pel COVID-19

Informació de la Fundació General de la Universitat de València

Agraïm la seua colaboració. Anirem actualitzant la informació