Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Ciències Biològiques Logo del portal

VI edició del concurs '5UCV Startup 2019'

  • 3 de juny de 2019
Image de la noticia

Fins a les 23.59 hores (GTM) del pròxim 13 de setembre de 2019, està obert el termini per inscriure's en la VI edició del concurs '5UCV Startup 2019'. Aquest concurs és possible gràcies al conveni subscrit entre la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i la Universitat de València per a la realització de les activitats del programa “Campus de l'Emprenedor Innovador.

Hi ha dues categories en el concurs: la categoria STARTUP i la categoria JUNIOR.

Categoria STARTUP. Dotada amb tres premis de 9.000 €, 5.000 € i 2.500 €, hi pot participar qualsevol microempresa o PIME que complisca amb els següents requisits:

• Entre les persones fundadores, almenys una que tinga la condició d'egressada o vinculació amb la Universitat de València.
• Activitat comercial i seu social a la Comunitat Valenciana.
• Una antiguitat mínima d'un any i màxima de quatre anys en la data límit de presentació de sol.licituds de participació en el concurs.

Categoria JUNIOR. Dotada amb tres premis de 750 € cadascun, hi poden participar, de forma individual o col.lectivament:

• D'una banda, persones emprenedores amb un projecte empresarial que encara no estiga constituït com a empresa. Almenys una d’aquestes persones ha de ser egressada o estar vinculada a la Universitat de València.
• D'altra banda, empreses amb una antiguitat màxima d'un any, amb seu a la Comunitat Valenciana. Almenys una de les persones fundadores ha de tenir la condició d'egressada o estar vinculada a la Universitat de València.

Hi ha dues fases diferenciades en el procediment: una fase de selecció interna de les candidatures de la Universitat de València que optaran a les dues categories de premis i una fase autonòmica de selecció de les candidatures guanyadores.

La Universitat de València proposarà, entre les persones participants que siguen admeses, les tres candidatures amb major potencial empresarial en cadascuna de les dues categories.
Les sis candidatures proposades seran comunicades a la Subdirecció General d'Economia Social i Emprenedoria, i seran valorades per un Comitè de Selecció nomenat per la Generalitat Valenciana.
Les persones guanyadores d'anteriors edicions del concurs poden tornar a presentar-s’hi, sempre que ho facen amb propostes d'idees diferents o participen en una categoria diferent a aquella amb la qual van obtenir el guardó.

Informació:

Web UVemprén:
http://go.uv.es/eUkFLo0

Inscripcions:
https://entreu.uv.es/

Anima't a participar amb la teua idea en aquesta iniciativa.