Logo de la Universitat de València Logo Campus d'Ontinyent Logo del portal

Estudiants d'ADE del Campus d'Ontinyent visiten el FORINVEST

  • 8 de març de 2023
Estudiants del Campus a Forinvest
Estudiants del Campus a Forinvest

Una gran experiència la que han viscut els estudiants del Grau d'ADE a Ontinyent de la Facultat d'Economia en la seua visita, el passat 8 de març, a Forinvest 2023, acompanyats per la professora María del Carmen Bas i el professor Carlos Salvador.

Una visita en la qual van tindre l'oportunitat de parlar amb José Ignacio Goirigolzarri, president de CaixaBank, i assistir a la seua ponència en què es van destacar els reptes als quals s'enfronta el sector bancari (canvis d'hàbits en els consumidors i la revolució tecnològica) i les perspectives econòmiques.

A més, al llarg de la jornada, els estudiants també van assistir a diferents fòrums i ponències sobre finances, inversió, tecnologia i assegurances. Entre ells, al "Innovation & Tech Fòrum Distrito Digital" en què es van presentar les noves tecnologies en sectors com el de l'aeroespacial, hostaleria, videojocs, salut i el benestar, i al Fòrum de Finances Personals organitzat per Rankia per a conéixer diversos aspectes financers relacionats amb la inversió com les perspectives de les hipoteques, inversions alternatives i els dipòsits a llarg termini.

A més, també van poder visitar els estands de les startups tecnològiques, entitats financeres i d'assegurances i l'estand de la Facultat d'Economia, en el qual els companys Salva Giménez i Pilar Sánchez els van informar sobre l'oferta acadèmica de postgraus.

Tota una experiència que forma part del programa d'activitats complementàries que la Facultat d'Economia, membre del Comité Organitzador de Forinvest, ofereix als estudiants al Campus de Tarongers i al Campus d'Ontinyent.

La Cadena Ser entrevista a Carlos Salvador i a alguns estudiants assistents al fòrum