Logo de la Universitat de València Logo Campus d'Ontinyent Logo del portal

III Edició del Premi d’Investigació en Educació Infantil “Col·lectiu BALARMA”

  • 2 de març de 2023
Roda de premsa amb la degana de la Faculltat de Magisteri, el coordinador del Campus d'Ontinyent i el President de la Fundació Universitària i alcalde d'Ontinyent
Roda de premsa amb Ana Mª Botella, degana de la Faculltat de Magisteri; Pedro Pérez, Coordinador del Campus d'Ontinyent i Jorge Rodríguez, President de la Fundació Universitària i alcalde d'Ontinyent

Amb la finalitat d’estimular la recerca sobre temes relacionats amb l’educació infantil, la Fundació Universitària Campus d’Ontinyent convoca la tercera edició del premi d’investigació en educació infantil “Col·lectiu BALARMA"

El premi s’atorga al projecte d’investigació, original i inèdit que permeta aprofundir en el coneixement i que puga contribuir a destacar la importancia de qualsevol dels aspectes de l’Educació Infantil. A més a més de la qualitat i el rigor científic, es valorarà l’aplicabilitat de la proposta presentada.

El premi, creat en memòria d’aquest col·lectiu de Mestres renovadors de la comarca, està dotat amb 4000 € per a desenvolupar un projecte d'investigació. La data final per rebre propostes és el 2 de juny de 2023.

La presentació del Premi ha estat a càrrec de Pedro Pérez, coordinador del Campus d’Ontinyent, Ana Mª Botella, degana de la Facultat de Magisteri i Jorge Rodríguez, President de la Fundació Universitària i alcalde d’Ontinyent.

S’ha destacat la importància d’aquest premi, un dels més prestigiosos dins del panorama nacional d’investigació en Educació Infantil, ja que pretén no sols estimular la investigació educativa en aquesta etapa, sinó també la creació de grups de recerca i col·laboració entre la universitat i els professionals de l’educació d’aquesta etapa educativa a les escoles. Es tracta d’una iniciativa de la Fundació Universitària que convoca aquest premi dins de les seues activitats de foment i dinamització d’Ontinyent com a seu universitària.

Fotos cedides per José Barberá

La notícia en la premsa:

Imatges: