Logo de la Universitat de València Logo Campus d'Ontinyent Logo del portal

Ressenya IV Jornada Podològica Multidisciplinària

  • 21 d’abril de 2023

La Facultat d`Infermeria i Podologia de la Universitat de València, va acollir la IV Jornada Podològica Multidisciplinària celebrada aquest passat 22 de març de 2023.

Durant aquesta edició es va voler continuar amb la inclusió de diferents professionals de la salut per a abordar diferents temes d'interés com a matèria en cirurgia, biomecànica, anatomia, ortopodologia, fisioteràpia. No obstant això, enguany es va optar per donar més pes a la part pràctica durant la Jornada, permetent així que els assistents obtingueren una major quantitat d'experiència pràctica en diferents àrees.

La sessió inaugural va estar presidida per Manuel González, delegat d'estudiants de la rectora de la Universitat de València; Antoni Merelles i Montserrat Alcahuz, degà i vicedegana de la Facultat d`Infermeria i Podologia, Pilar Nieto, Presidenta del Col·legi de Podòlegs de la Comunitat Valenciana; Juan Carlos Campos, coordinador de titulació de Podologia i Elena Salavert, Presidenta de l'Associació Valenciana d'Estudiants de Podologia, ASVEP.

Des d’ASVEP volem agrair als assistents i a les diferents cases comercials que han confiat en nosaltres i ens han donat suport per a dur a terme la nostra jornada un any més.

A més, volem agrair a tod@s els ponents de la IV JPM per haver participat i contribuït en l'educació dels assistents d'aquesta jornada. Moltes gràcies per haver impartit unes ponències i tallers de tan bon nivell.

Imatges: