Logo de la Universitat de València Logo Campus d'Ontinyent Logo del portal

Protocol de Funcionament per a les Pràctiques Externes

  • 18 d’abril de 2020
Protocol de Funcionament per a les Pràctiques Externes

L'actual estat d'alarma està suposant importants canvis a les nostres vides i les Pràctiques Formatives que realitzen els estudiants en empreses i institucions no són una excepció. La Facultat d'Economia realitza un gran esforç per garantir que els estudiants tinguen l'oportunitat de completar la seua formació amb una experiència en el món professional, gestionant anualment al voltant de 1.500 pràctiques.

El nostre desig és que, quan les circumstàncies ho permeten, tots els estudiants puguen completar la seua pràctica formativa, perquè som fidels defensors de l'aprenentatge que això els aporta. Però la situació actual està posant-ho difícil a tota la població en general i al teixit empresarial en particular, sent les pràctiques formatives formatives una anella més en aquesta cadena de complicacions.

Alguns de vosaltres, afortunadament, heu pogut continuar amb la vostra pràctica de manera telemàtica. Uns altres heu hagut d'interrompre-la, desconeixent si podreu reprendre-la en algun moment. Donada la situació excepcional en la qual ens trobem, la Comissió de Pràctiques de la Facultat d'Economia ha elaborat un Protocol de Funcionament de les Pràctiques Externes de la FdE en el qual es recullen les diferents casuístiques en les quals es poden trobar les pràctiques, incloent-hi un conjunt de solucions alternatives que recolzen les competències associades a aquesta assignatura i la seua avaluació.

La comunicació entre tutor acadèmic i estudiant és fonamental en aquests moments per a analitzar cada situació concreta i definir la millor manera de continuar amb la formació pràctica. Igual que amb tot el relacionat amb la pandèmia, entre tots ho aconseguirem.

#EsteVirusLoParamosEntreTodos
#EstoPasará
#YoMeQuedoEnCasa