Logo de la Universitat de València Logo Campus d'Ontinyent Logo del portal

La Universitat tancarà dilluns Ontinyent i Gandia

  • 19 de gener de 2020
Image de la noticia

La Universitat tancarà dilluns Ontinyent i Gandia i declara el nivell 1 d’emergències per a la resta de Campus

Aquesta situació de risc imminent i incrementable pròximament ha estat declarada pel Comitè d’Emergències de la Universitat de València. El nivell 3 ha estat declarat per als Campus d’Ontinyent i Centre de Gandia, el nivell 1 ha estat declarat aquesta vesprada per a aquest diumenge i dilluns i serà revisat en funció de l’evolució de la situació meteorològica.

El Comitè d’Emergències de la Universitat de València ha estat realitzant, des del passat divendres, el seguiment de la situació del temporal de pluges i neu que està experimentat la Comunitat Valenciana.

Per tal de valorar la situació, el Comitè d’Emergències de la Universitat de València ha estat en contacte amb les autoritats de la Generalitat Valenciana per tal de realitzar el seguiment de la situació d’emergències i les previsions per a les pròximes hores.

En conseqüència, i amb la informació disponible a hores d’ara, després d’estar en contacte amb les autoritats municipals d’Ontinyent i de Gandia, i d’acord amb les decisions de seguretat adoptades per aquests municipis on la UV té presència activa, s’ha acordat:

  • Declarar el nivell 3 d’emergències per al dilluns 20 de gener al Campus d’Ontinyent i el Centre de Gandia

    En aquest nivell se suspenen les activitats universitàries.
    Per tant, ES TANCARAN LES INSTAL·LACIONS DE LA UV A GANDIA I ONTINYENT i, en conseqüència SE SUSPENEN ELS EXAMENS AL CAMPUS D’ONTINYENT

  • Mantenir el nivell 1 d’emergències a la resta de Campus de la UV
     

Amb la declaració del nivell 1 l’activitat universitària es mantindrà amb normalitat els pròxims dies. No tindrà perjudicis sobre el rendiment acadèmic de l’estudiantat la no assistència a activitats que impliquen control d’assistència, així com exàmens, quan es produisquen circumstàncies que justificadament impedisquen el desplaçament de l’estudiantat als campus. 

Per tant, els exàmens programats no se suspenen, però aquelles persones que no puguen assistir a la convocatòria per aquests motius justificats realitzaran l’examen en una data alternativa.

El Comitè d’Emergències de la Universitat realitzarà un seguiment de la situació i avaluarà la possibilitat de modificar els nivells d’alerta en funció de l’evolució meteorològica.

L’escala d’emergències és de nivell 0 a 4, i es revisa a la vista de la situació d’alerta de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) i de la informació proporcionada per la Generalitat Valenciana a través d’112-CV.

Pot visualitzar en qualsevol moment el nivell d’emergència declarat a la Universitat de València seguint aquest enllaç: www.uv.es/rectorat/emergencies/nivell.pdf

La Universitat de València informarà a la comunitat universitària del nivell d’emergència a la institució així com de les mesures adoptades a través de la pàgina web, del correu electrònic institucional i dels perfils oficials de la Universitat de València a Twitter, Facebook i Instagram i l’aplicació per a dispositius mòbils de la Universitat, disponible per a iOS i Android.

També es pot seguir la situació d’emergències a la Comunitat Valenciana a través de la web d’112-CV de la Generalitat Valenciana: http://www.112cv.gva.es/es