càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

Els articles estan encarregats principalment per la coordinadora, però els autors que ho desitgen poden realitzar propostes directament escrivint al director o a la coordinadora de la revista utilitzant el correu uvcatedres@uv.es.

Articles d'actualitat o d'activitats de gestió o innovació institucional: 4.000 caràcters amb espais (3.500 si va acompanyat de fotografia).

Als articles divulgatius han de constar els següents elements:

1. Titular

2. Subtítol

3. Text. Sempre és millor estructurar el text amb titolets (sense numerar)

4. Imatges amb els seus peus i crèdits de fotografia

5. Fòrmules i gràfiques, si l'autor ho considera convenient

6. Firma, amb una breu referència sobre la filiació de l'autor (activitat principal que desenvolupa, càrrec, departament, universitat, etc.): Rafael Hernández López. Catedràtic d'Estadística, departament d'Estadística. Universidad de Zaragoza

7. Si l'autor ho considera convenient, deurà acompanyar el text amb una bibliografia bàsica sota l'epígraf Referències i, en tot cas, amb les referències de les obres citades al text. 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies