càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries celebra la seua última jornada formativa d'aquest curs

  • 1 d’abril de 2019
Image de la noticia

El passat 28 de març es va celebrar a Mèrida l'última Jornada formativa sobre Fiscalitat de cooperatives, en el marc de les activitats de Formació presencial de l'Escola de Cooperativisme agroalimentari que desenvolupa la Càtedra.

Aquesta és l'última de les Jornades formatives previstes en aquesta anualitat. s'han celebrat ja Jornades similars a Valladolid, Lleida, Sevilla i Tomelloso.

La jornada es va organitzar conjuntament amb Cooperatives Agro-alimentàries d'Extremadura, i va ser patrocinada pel Banc de Santander.

Tomás Rojas, Director financer i fiscal de Cooperatives Agroalimentàries d'Espanya, va presentar la Càtedra, després es va passar a l'exposició dels continguts tècnics: En primer lloc, Pilar Bonet, professora de Dret Financer de la UV i col·laboradora de la Càtedra, va abordar el tema dels problemes que planteja l'IVA en aquest tipus d'empreses. Posteriorment, Pilar Alguacil, Catedràtica de Dret Financer i Directora de la Càtedra, va parlar de l'Impost de societats, i com afecta a les cooperatives agroalimentàries.

Amb això es tanca el cicle de Jornades d'aquesta primera anualitat, amb un balanç molt positiu d'assistència, grau de satisfacció, nivell tècnic i utilitat per al conjunt de cooperatives agroalimentàries. La Càtedra està preparant ja les activitats formatives presencials a desenvolupar en el pròxim exercici.