càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries celebra una nova jornada de formació en Tomelloso, Ciudad Real

  • 1 d’abril de 2019
Image de la noticia

El passat 27 de març va tindre lloc la penúltima Jornada Formativa sobre Fiscalitat de Cooperatives en la seu de l’IRIAF de la localitat manxega de Tomelloso. Aquest esdeveniment s’emmarca en les activitats de formació presencial de l’Escola de Cooperativisme Agroalimentari que desenvolupa la Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries de la Universitat de València.

Continuant amb el programa de jornades formatives, que ja s’havien celebrat prèviament en Valladolid, Lleida i Sevilla, la trobada s’organitzà conjuntament amb Cooperativas Agroalimentarias de Castilla-La Mancha, i comptà amb el patrocini de Globalcaja i Caja Rural. En l’activitat va intervenir Tomás Rojas, Director Financer i Fiscal de Cooperativas Agroalimentarias de España, que presentà la Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries de la UV i a la seua directora Pilar Alguacil, que va parlar sobre la protecció fiscal de les cooperatives agroalimentàries de Castilla-La Mancha, així com sobre l’Impost de Societats.

Posteriorment intervingué Pilar Bonet, professora de Dret Financer de la Universitat de València i col·laboradora de la càtedra, que abordà el tema dels problemes que planteja l’IVA en aquest tipus d’empreses. L’acte va concloure amb les preguntes dels assistents i el plantejament de qüestions concretes, contribuint a la sensació generalitzada d’utilitat d’aquest tipus de jornades.