càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries col·labora en un taller en línia sobre Gestió de Terres i relleu generacional cooperatiu

  • 15 d’octubre de 2020
Image de la noticia

El 15 d'octubre se celebrarà aquest taller en línia organitzat per Cooperativas agro-alimentarias del Principado de Asturias, en el qual col·labora la Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries de la Universitat de València.

La Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries de Cooperativas Agro-alimentarias de España i la Universitat de València col·labora amb el Taller en línia sobre “Gestió de Terres i Relleu Generacional Cooperatiu", que tindrà lloc el 15 d'octubre a partir de les 15 hores. L'objectiu és donar a conéixer nous models que han incorporat les cooperatives agroalimentàries sobre gestió de les terres amb la finalitat d'evitar l'abandó de les explotacions.

La presentació de la jornada serà a càrrec de David Villar García, director general de Medi natural de la Consejería de Medio Rural y Cohesión Territorial del Principado de Asturias; Julio Armando Cuervo, del Grupo Cooperativo Cajamar; i Rocío Huerta Miguel, de l'Àrea Jurídic-Tècnica de Cooperativas agro-alimentarias del Principado de Asturias, que serà la moderadora de l'esdeveniment.

El taller es podrà seguir a través d'aquest enllaç.