càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries ha realitzat un seminari Online per als alumnes de la Universitat d'Almeria amb la col·laboració de CIDES

  • 10 de desembre de 2020
Ponents participants

La Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries de la Confederació de Cooperatives Agroalimentàries d'Espanya i de la Universitat de València, ha organitzat el segon seminari a alumnes dins del seu tercer cicle de Jornades dirigides a alumnes d'universitats de tota Espanya amb la finalitat de donar a conèixer les cooperatives agroalimentàries i les oportunitats laborals que poden oferir.

Aquest seminari s'ha realitzat amb la col·laboració de CIDES, Centro de Investigación en Derecho de la Economia Social y Cooperativa de la Universidad de Almería. La sessió ha tingut una duració aproximada de dues hores, aconseguint els 170 assistents.

El seminari ha sigut inaugurat per Carlos Vargas, director del CIDES i catedràtic de dret mercantil de la Universidad de Almería. Seguidament, Pilar Alguacil, directora de la Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries i catedràtica de dret financer i tributari de la Universitat de València ha presentat la Càtedra. A continuació, es va passar a la ponència principal sobre les cooperatives agroalimentàries realitzada per Tomás Rojas Pacheco, director de l'àrea de financer, fiscal i gestió interna de cooperatives agroalimentàries d'Espanya.

El senyor Rojas ha presentat la situació econòmica, laboral i fiscal de les cooperatives agroalimentàries actual. Ha animat als alumnes al fet que s'involucren en el món cooperatiu. Així mateix, ha presentat el premi que atorga la Càtedra als millors TFG, TFM o Tesis sobre cooperatives agroalimentàries, fent una crida als alumnes perquè participen.

Aquest seminari ha sigut el segon de cinc que té preparats la Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries per a alumnes. Els pròxims seran el 14 de desembre en la Universidad Rey Juan Carlos, el 15 d'abril de 2021 en la Universitat de València per als alumnes del Màster en Economia Social i el 27 d'abril, també a València per als alumnes del Màster en Dret de l'Empresa.