càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries organitza un seminari per a difondre el model a estudiants valencians

  • 30 de gener de 2019
Image de la noticia

La Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries de la Universitat de València ha organitzat un seminari permanent sobre les cooperatives agroalimentàries, en el marc de les activitats dissenyades per a difondre el model cooperativista entre els estudiants valencians, que va començar amb una ponència el passat 23 de gener.

Entre les activitats de la càtedra patrocinades per la Conselleria d'Economia Sostenible es troben aquelles dirigides a la difusió del model entre els estudiants de la Comunitat Valenciana, i en particular, als alumnes d'especialitats relacionades amb els temes d'actuació de la càtedra. En aquest marc s'ha organitzat el Seminari sobre Cooperatives Agroalimentàries que va començar amb una ponència realitzada el passat dia 23 de gener de Tomás Rojas Pacheco, Director de l'àrea de Financer, Fiscal i Gestió Interna de Cooperatives agroalimentàries, amb el títol "Les Cooperatives Agroalimentàries a Espanya: situació actual i reptes de futur".

La conferència es va impartir en l'Edifici Instituts d'Investigació “Beatriu Civera” del Campus de Tarongers de la Universitat de València (C/ Serpis, 29), entre les 15.30h i les 17.30h, davant un auditori compost principalment per alumnes del Màster Universitari en Economia Social de la Universitat de València. En la ponència es van exposar les grans xifres d'aquest sector del cooperativisme, així com els punts forts i febles del sector, incidint especialment en els reptes que planteja en el curt i mitjà termini.

A continuació, es va realitzar un debat amb els assistents, i es van formular algunes conclusions. Finalment, es va presentar la I edició del Premi al Millor treball acadèmic en matèria de cooperatives agroalimentàries.