càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries va col·laborar en el #seminariocoops sobre la viabilitat i efectes jurídics i fiscals de la contractació col·lectiva d'assegurances agràries per part d'una cooperativa

  • 12 de març de 2021
Imatge dels participants

La Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries de Cooperatives Agroalimentàries d'Espanya i de la Universitat de València UVcàtedres va col·laborar en un seminari organitzat per Cooperatives Agroalimentàries d'Espanya sobre la viabilitat i efectes jurídics i fiscals de la contractació col·lectiva d'assegurances agràries per part d'una cooperativa que va tenir lloc el passat 4 de març.

La jornada va ser inaugurada per Mónica Sanz, presidenta del Grup de Treball d'Assegurances de Cooperatives Agro-alimentàries d'Espanya, i per Rafael Sarrión, director tècnic de AGROPELAYO, companyia d'assegurances líder en el ram agrari que, com partner de Cooperatives, va exercir el paper de patrocinador. La sintonia entre totes dues organitzacions permet avançar units en el Sistema d'Assegurances Agràries Combinades, millorant l'assegurança agrària, instrument clau de gerència de riscos.

La part nuclear del seminari virtual es va centrar en el contingut de l'informe que es va elaborar a aquest efecte i que va ser finançat íntegrament per ENESA. En conseqüència, l'anàlisi d'aquest informe es va realitzar en tres intervencions complementàries dels autors d'aquest dictamen jurídic, el catedràtic Carlos Vargas, la catedràtica Pilar Alguacil i la professora titular jubilada Pilar Bonet.

La sessió es pot veure en el següent enllaç.