càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra DEBLANC es reuneix per a constituir la seua Comissió Mixta

  • 8 de juny de 2018
Image de la noticia

Dijous passat 6 de juny es va celebrar en el despatx de la Vicerectora d'Innovació i Transferència María Dolores Real García, la reunió de la Comissió Mixta de la Càtedra Universitària d'aplicació de metodologies estadístiques, econòmiques i d'aprenentatge automàtic per a la detecció de delictes financers i blanqueig de capitals (Càtedra DEBLANC) per a la constitució de la seua Comissió Mixta i l'elecció del Director de la Càtedra.

També es va elaborar i va aprovar la proposta de pla de treball i activitats de la Càtedra, entre les quals s'inclouen activitats formatives especialitzades en les tres províncies de la Comunitat Valenciana, dirigides d'una banda, a assistir tècnicament a jutges i fiscals de la Comunitat Valenciana en la lluita contra els delictes financers i blanqueig de capitals, i per una altra, a dur a terme programes formatius, divulgatius, investigadors, culturals i d'extensió universitària sobre aquest tipus de delictes, que permeten sensibilitzar i incrementar el nivell de formació dels experts judicials.

La reunió va comptar amb la presència:

Per part de la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques:

  • Gabriela Bravo Sanestanislao, Consellera. I el seu suplent, Verónica López Ramón, Directora General de Justícia
  • Àngels Bixquert Sanz, Sotsdirectora General de Modernització de la Justícia. I el seu suplent, Carola Beltrán Lerma

Per part de la Universitat de València:

  • M. Dolores Real García, Vicerectora d'Innovació i Transferència
  • José Manuel Pavía, Catedràtic de mètodes quantitatius en la Universitat de València, adscrit al Departament d'Economia Aplicada de la Facultat d'Economia.


En aquesta reunió, la Comissió Mixta va acordar també proposar a la Rectora el nomenament del Dr. D. José Manuel Pavía Miralles, Catedràtic d'Economia Aplicada de la Universitat de València, com a Director de la Càtedra.

La Comissió Mixta de seguiment és l'òrgan màxim d'adreça de la càtedra, responsable de l'aprovació de les línies d'actuació i pressupost, així com del seguiment de l'execució de les activitats de la càtedra.

En el següent enllaç podeu veure les fotos de la reunió.