càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra d’Empresa i Humanisme organitza una Jornada de Reporting No Financer

  • 17 d’octubre de 2019
Image de la noticia

El divendres 25 d’octubre tindrà lloc, en la seu d’ASIVALCO, la Jornada de Reporting No Financer que organitza la Càtedra d’Empresa i Humanisme de la Universitat de València.

El Reporting tradicional es mantingué durant bona part del segle XX restringit a la informació financera que les empreses elaboraven per a complir amb les seues obligacions amb accionistes, inversors, analistes financers, gestors i administració pública. Al llarg d’aquesta etapa, la informació sobre RSE era considerada estrictament “extrafinancera”, i per tant no es percebia prou rellevant per a integrar-se en el Reporting corporatiu ni en els comptes financers anuals. Aquesta creença s’ha anat abandonant a mesura que ens aproximem al canvi de segle, creixent la trajectòria i abast del Reporting No Financer sobre sostenibilitat de manera exponencial.

Al llarg de la jornada es presentaran el marc regulador i les tendències que aconsellen les empreses, si encara no ho han fet, a iniciar el desenvolupament d’un sistema de Reporting No Financer i la seua integració amb el clàssic Reporting Financer, per a construir sistemes de Reporting Corporatiu complets i integrats. A més, es presentaran els resultats d’un estudi realitzat entre les empreses del polígon industrial Fuente del Jarro, sobre l’adopció d’aquestes noves pràctiques informatives i les diferències de resultats econòmics que han anat associades a una major transparència informativa.

Als assistents se’ls proporcionarà una Guia sobre el tema per a facilitar la comprensió d’aquest i la posada en funcionament de les praxis més sostenibles.

La inscripció en la jornada, que es desenvoluparà entre les 9 i les 11.30 hores, és gratuïta, encara que el nombre de places és limitat i s’assignaran per rigorós ordre d’inscripció, que es pot complimentar ací.

Per a veure el programa complet es pot seguir aquest enllaç.