càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra d’Estudis del Còmic celebra l’èxit de les VIII Jornades del Còmic de València

  • 3 d’octubre de 2019
Image de la noticia

El cap de setmana del 27 al 29 de setembre se celebraren en el Centre Cultural La Nau les VIII Jornades del Còmic, en les quals participà la Càtedra d’Estudis del Còmic Fundación SM-Universitat de València. L’esdeveniment es tancà amb un gran èxit de públic i amb la presència de destacats autors i editors.

Les VIII Jornades del Còmic de València organitzades per ASOVALCOM, amb la col·laboració de l’Aula de Còmic de la Universitat de València i la Càtedra d’Estudis del Còmic Fundación SM-Universitat de València, tancaren el 29 de setembre amb un important èxit de públic. Al llarg dels tres dies de festival, més de 2.500 persones passaren pel Centre Cultural La Nau, apropant-se als més de 30 stands de llibreries, editorials, artistes i associacions que mostraven l’ampli panorama del còmic actual i passat.

Les jornades comptaren amb un important grup d’autors i autores convidades com ara Manel Fontdevila, Luna Pan, MacDiego, Martín López Lam, Soy Cardo, Nuria Tamarit, Rafa Vaquer, Borja González, Xulia Vicente, Luis NCT, Guillermo Mogorrón, Ángel Muñoz, Amelia Navarro, Juanjo Cuerda, Julio Serrano, José Fonollosa, Jordi Bayarri o Juanfer Briones, que participaren en trobades amb el públic i dedicaren les seues obres als assistents.

Al llarg dels tres dies de jornades se succeiren 27 activitats entre les quals s’ha d’incloure tallers infantils (on participaren més de 100 xiquets i xiquetes) i exposicions com la dedicada a les obres d’Ana Peñas, Ángel Muñoz, Ricardo Vílbor, Juanjo Cuerda i Julio Serrano, amb una mostra d’originals del seu treball, o l’exposició divulgativa Código Cómic.

Imatges: