càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra d’Estudis del Còmic participa en el curs d’estiu de la Universidad Católica de Valencia

  • 17 de juliol de 2019
conferencia ucv

La Càtedra d’Estudis del Còmic Fundación SM-Universitat de València participà en el curs d’estiu “Com entendre la cultura i l’art contemporani”, organitzat per la Universidad Católica de Valencia, amb una conferència impartida pel seu director Álvaro M. Pons.

La Universidad Católica de Valencia organitza anualment aquests cursos d’estiu en els quals participen experts en diferents matèries. En el camp de les humanitats, un dels eixos és “Com entendre la cultura i l’art contemporani”, amb xerrades dirigides a professionals, doctorades, graduades i estudiants d’Història de l’Art, Filosofia, Multimèdia i Arts Digitals, amb l’objectiu de dotar-los d’eines que els permeten jutjar i valorar el llenguatge cultural contemporani. Aquest curs, dirigit per la professora Catalina Martín, compta amb la presència d’especialistes com Iban Ramón, Rafael Maluenda, Guillermo Gómez-Ferrer o Arturo Encinas.

Una d’aquestes conferències del Legends d’aquest curs, celebrada el passat 16 de juliol, fou “Nous camins del còmic: dels museus a l’abstracció”, impartida per Álvaro M. Pons, director de la Càtedra d’Estudis del Còmic Fundación SM-Universitat de València. Més informació sobre els cursos d’estiu de la UCV en aquest enllaç.