càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra d’Estudis del Còmic participarà en una xerrada sobre còmics i museus

  • 11 de novembre de 2019
Image de la noticia

El pròxim 15 de novembre, la Càtedra d’Estudis del Còmic Fundación SM-Universitat de València participa en la xerrada “Còmic i Museus: Mirades creuades”, organitzada per la Fundación Mainel, i que comptarà amb la presència de Max, Paco Roca i el director de la Càtedra, Álvaro M. Pons.

Aquesta xerrada està emmarcada dins del 24 cicle de Col·loquis de Cultura Visual Contemporània organitzats per la Fundación Mainel. La xerrada servirà per a analitzar i reflexionar sobre el pas del còmic a l’espai del museu i les noves possibilitats narratives que obri. La Fundación Mainel celebra al llarg del mes de novembre quatre col·loquis amb reconeguts professionals del món de l’art que, com cada any, es donaran cita els divendres per a reflexionar i dialogar al voltant del paper que juga la cultura visual en la societat actual. Art i naturalesa, còmic, espais perifèrics i l’espiritualitat en l’art són els temes escollits per a aquesta 24a edició dels col·loquis de Mainel.

El divendres 15 de novembre participaran els il·lustradors Max i Paco Roca, primer i segon guanyador del Premi Nacional del Còmic que començà a atorgar el Ministeri de Cultura en 2007. Ambdós conversaran sobre la presència del còmic en els museus juntament amb Álvaro Pons, director de la Càtedra d’Estudis del Còmic Fundación SM-Universitat de València. La cita serà a partir de les 19.30 hores en la seu de la Fundación Mainel (Pl. Porta de la Mar, 6). La sessió és d’accés lliure fins a completar aforament.